Naam : Piyango
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 december 2019 op de adoptielijst
  
GEADOPTEERD
Omschrijving
Graag willen we jullie voorstellen aan de mooie Piyango. Ze is gevonden in de bossen, waar zij gedumpt is. Toen ze haar vonden, was ze een triest hoopje en de mensen hebben haar meegenomen naar het asiel. Ze kan het goed vinden met andere honden en mensen. Echter is ze aangevallen door andere honden in het asiel, omdat ze zo zachtaardig is en nu verblijft ze zielsalleen in een hele kleine partition, waar ze haar dagen doorbrengt.  Deze lieverd heeft nog niet veel liefde gekend in haar leventje en we hopen dat ze heel snel geadopteerd wordt. Je smelt als je in haar vragende mooie, trieste oogjes kijkt. 

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Piyango voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven, gunnen, haar met geduld en liefde willen begeleiden. Ze heeft een goed karakter en ze wil zo graag bij iemand horen. Ze is een maatje voor het leven.

Haar karakter: lief, rustig, vriendelijk, sociaal, aanhankelijk, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Ze is een prachtig middelmaat hondje.
 
Piyango verblijft zielsalleen in een kleine partition. Zij moet daar dan ook zo snel mogelijk weg.