Naam : Plato/Tom
Verblijfplaats: Thorn, Limburg
Geboorte datum: 01-02-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  60cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 10-03-2023 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
 
24 februari 2024
De super lieve Tom, wacht nog steeds op zijn forever liefhebbende familie in zijn opvang in Thorn, Limburg.   Wie opent zijn hart en huis voor de net 8 jarige (geschat) prachtige reu Tom? We hopen zo dat hij eindelijk zijn eigen vaste thuis krijgt.
 
Tom is een zachtaardige, superlieve en rustige hond die zich alles laat welgevallen. Hij is sociaal met honden en is gek op mensen en knuffelen. Hij is een echte mensenhond. Hij is bescheiden en voorzichtig. Houdt van wandelen, loopt rustig aan de lijn, kan inmiddels ook al los lopen, waar het veilig is,  en zal dan veel naast je blijven lopen.
 
Zijn opvangmoeder vertelt ook dat Tom zo evenwichtig en sociaal is dat hij vrolijk een hondenveld op rent waar allemaal vreemde honden rond lopen.
 
Tom  heeft een licht hartprobleem, maar met zijn medicatie (Vetmedin, 2 tabletjes van 5mg per dag) gaat het goed met hem.
 
We hopen dat er iemand komt die belangstelling voor hem heeft. Iemand die er geen probleem mee heeft dat hij al wat ouder is en een licht hartprobleem heeft. Iemand die hem graag nog een aantal gelukkige jaren wil geven in zijn eigen vaste thuis en bij zijn eigen liefhebbende familie.
 
Heb jij een groot hart en wil je Tom zijn forever home geven, mail ons dan naar info@animalcareprojects.nl
 
 
  
 
 

  
 
   
 
 
25 augustus 2023
Update: Tom is klaar om naar zijn eigen thuis te gaan.
 
Tom is een mooie, aanhankelijke heer met betoverende blauwe ogen. Zijn schofthoogte is ca. 60 cm. Hij heeft een licht hartprobleem, waarvoor hij dagelijks medicijnen (Vetmedin 5mg 2 tabletten per dag) krijgt. Daar doet hij het goed op. Tom is superlief, heeft een zachtaardig karakter en is gek op mensen. Visite verwelkomt hij dan ook vrolijk. Hij komt graag een knuffel halen maar stelt zich daarin wel bescheiden op. Hij gaat ook goed om met soortgenoten, zowel reuen als teven. Katten en paardjes buiten, daar doet hij niets mee. Hij zou ook evt. in een gezin met kinderen kunnen worden geplaatst omdat hij sociaal is en voorzichtig. Tom is geheel zindelijk en kan na gewenning een paar uurtjes alleen thuisblijven, gaat dan niet slopen of blaffen. Als hij buiten aan de lijn zit, loopt hij zonder te trekken en is het echt relaxed wandelen met hem. In een gebied waar het veilig is, kan hij, na gewenning, ook los lopen.Het mooie is dan dat hij vaak naast je blijft lopen of je in ieder geval goed in de gaten blijft houden.
Hij gaat ook graag mee in de auto naar het bos of een ander uitje. Hij moet nog wel wat in gewicht bijkomen maar daar werken we aan.
Wat een fijne, trouwe vriend voor het leven!
 
Ben jij verliefd op Tom en wil je hem graag een fijn thuis geven of wil je meer informatie over hem, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
     
 
 
    
 
 
 


23 juli 2023
Inmiddels is Plato (hij heet nu Tom) aangekomen in NL. Tom zit in de opvang in Thorn, Limburg. Tom is een lieve, aanhankelijke, prachtige hond met blauwe ogen. Hij kan het prima vinden met de andere honden in de opvang. Hij zoekt nog zijn perfecte match.
 
           
 
      
 
Omschrijving
 
Ik ben  Plato en wil me graag voorstellen. Over mijn achtergrond is niets bekend, ik zwierf op straat of in de bossen en toen hebben ze me gevonden en naar het asiel gebracht. 
 
Ik leefde al een paar jaar in het asiel toen geconstateerd werd, dat ik een hartprobleem heb. Ik krijg daar nu medicatie voor en het gaat goed met me, ook de dierenarts is tevreden.

Ik ben een leuke  vriendelijke heer, ik heb een zachtaardig karakter, en ik vind het geweldig om geaaid te worden en extra aandacht te krijgen.  Ik wil graag bij iemand horen die alles voor me over heeft en in een rustige omgeving woont. Een lekkere zachte mand waar ik tot rust kan komen. Ik wil graag met mijn baasjes leuke wandelingen in de natuur maken. Ik kan ook bij een vriendelijke hond geplaatst worden. Maar het liefste wat ik wil is liefde en aandacht, want daar heb ik echt behoefte aan.
 
Iemand had interesse om Plato te adopteren, daarom is hij naar het pension gebracht waar hij nog steeds verblijft. Helaas voor Plato gaat de adoptie niet door en nu is hij dringend op zoek naar zijn forever home. We zullen zijn pension kosten door betalen, want we kunnen Plato niet meer terug sturen naar het asiel. We hopen dat zijn toekomstige baasjes hem snel willen adopteren. Plato heeft geen leuk leven gehad en hij hoopt dat dit snel gaat veranderen en dat hij eindelijk gelukkig gaat zijn.
 
Plato is een geweldige lieve hond, met prachtige mooie ogen.
 
Heb jij interesse in Plato of wil je meer informatie over hem mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
  
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
     
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
            
 
Onderstaande foto's zijn in het bosasiel gemaakt