Naam : Poco/Coco
Verblijfplaats: Zevenaar
Geboorte datum: 01-06-2016 (geschat)
Ras: Kleine Engelse Setter
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 december 2019 op de adoptielijst
  
GEADOPTEERD
 
9 maart 2020
Wat een plaatje!!
 
 
 
20 februari 2020
Coco luistert goed naar haar naam, ze loopt prima aan de riem. Op veilige plekken kan ze al loslopen. Coco is een lieve vrolijke hond en zij zoekt nog steeds naar haar eigen huisje.
 
   
 
 
12 februari 2020
Update Coco:
 
Coco is een lief, aanhankelijk,  slim sociaal en makkelijk hondje, ze begrijpt snel wat ze wel en niet mag.Ze houdt van wandelen en vindt het erg leuk om naar iedereen (andere honden, mensen en kinderen) toe te gaan. Coco is gek op mensen voedsel! Dat zou nog te maken kunnen hebben dat ze vroeger op straat leefde.Ze slaapt heerlijk door ‘s nachts op een zacht kussen en deken in de bench, het deurtje staat altijd open. Een bench is niet noodzakelijk.Het alleen thuis zijn gaat hier goed omdat ze met 2 andere honden zit.In huis heeft ze wel iets van wat van haar is moet een andere hond bij weg blijven ook als zij geaaid wordt en er komt een andere hond bijstaan dan gaat ze snauwen, wat begrijpelijk is als je zo geniet van alle aandacht en spullen voor jezelf, maar ze moet nog leren dat dat dus niet hoeft. Ze is zindelijk in huis en begint af en toe al wat speelse buien te krijgen.
Coco is heel makkelijk in de omgang. Ze hoeft niet perse met een andere hond samen te wonen. 
Kan met andere honden : ja
Met kinderen :  ja, mits het goed begeleid wordt en dat de kinderen gewend zijn om goed met honden om te gaan.
Met katten : ja
Mee in de auto : ja
Alleen thuis blijven  : ja
 
   
 
  
 
7 februari 2020
Inmiddels is Poco (nu Coco) aangekomen in NL en zit ze in de opvang bij een gezin in Zevenaar. Het gaat goed met haar.
 
 

 
Omschrijving
Graag willen we jullie voorstellen aan Poco. Zij is met haar pups gevonden op straat. Op straat was het absoluut niet veilig voor haar en haar pups. Mensen zagen haar en hebben haar naar het asiel gebracht. Poco was heel erg zorgzaam voor haar pups, ze heeft zelfs voor een wees-puppy gezorgd. 
Al haar pups zijn geplaatst, behalve eentje. Hopelijk gaat hij ook snel het asiel verlaten.
Deze lieverd heeft nog niet veel liefde gekend in haar leventje en we hopen dat ze heel snel geadopteerd wordt. Je smelt als je in haar vragende mooie, trieste oogjes kijkt. 

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Poco voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven, gunnen, haar met geduld en liefde willen begeleiden. Ze heeft een goed karakter en ze wil zo graag bij iemand horen. Ze is een maatje voor het leven.

Haar karakter: lief, rustig, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Ze is een prachtig middelmaat hondje. Ze kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Poco verblijft nu met veel andere honden in een hele kleine partition met weinig bewegingsruimte (zie filmpje). Ze moet daar dan ook zo snel mogelijk weg.
 
Onderstaande filmpjes zijn in een andere omgeving gemaakt.