Naam : Popis
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-04-2018 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 150,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 20 juni 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de mooie Popis. Popis is gevonden op straat door een vrijwilliger, nadat hij was aangereden door een motor en voor dood achter was gelaten. Ze zag dat zijn poot verlamd was en heeft hem daarom meegenomen naar het asiel waar ze zijn linker voorpoot geamputeerd hebben. Gelukkig voor Popis, dat hij gevonden is, want hij zal het erg moeilijk gehad hebben om te overleven op straat. Nu nog een warm en gezellige huisje en dan is zijn plaatje compleet. Popis is een schat van een hond. 
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Popis voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die het absoluut niet erg vinden dat hij gehandicapt is en hem een leven gunnen die hij verdient. Hij wil zo graag aandacht hebben en geknuffeld worden.
 
Zijn karakter:   lief, vriendelijk, aanhankelijk, zachtaardig, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het met iedereen prima vinden.
 
Let wel, dat  Popis in het bosasiel leeft en dat onderstaande foto's en filmpje op een andere rustige plek gemaakt zijn, omdat het asiel te vol is om goede foto's te maken.