GEADOPTEERD
 
               
 
 
 
4 februari 2022
Hierro heeft een nieuw huisje gevonden bij een leuk stel die een herder teefje hebben. Hierro krijgt er een vriendinnetje bij. We zijn erg blij met dit nieuws. Zijn nieuwe baasjes zijn erg blij met hem.
 

 
21 december 2021
Tot verdriet van zijn adoptiefamilie, moeten wij helaas op zoek naar een nieuw huisje voor Hierro, een Duitse herder van ruim 4,5 jaar oud en verblijft in Ledeacker.
 
Hierro verblijft sinds augustus 2021 bij zijn adoptiefamilie. De klik met een andere reu van het gezin is er jammer genoeg niet meer, vooral sinds de andere reu problemen met zijn gezondheid heeft gekregen. Er zit continue veel spanning tussen beide honden, waardoor ze beiden nooit goed tot rust komen. Door deze aanhoudende spanning en omdat het er naar uitziet dat de gezondheidsproblemen van de andere reu langere tijd zullen aanhouden, lijkt het ons beter Hierro te herplaatsen.
 
Hierro is echt een geweldige / mooie hond. Hij is zeer vriendelijk tegen mensen en gek op knuffelen.Hij is buitengewoon slim en luistert zeer goed. Hij loopt vrijwel altijd los en komt direct als hij geroepen wordt. Hierro is erg actief en speels, al kan hij soms wat lomp zijn in zijn spel met andere honden. Zwemmen is een andere favoriete bezigheid van hem. Het liefst is hij de hele dag bij zijn baas in de buurt. Kortom een echte herder, zeer trouw en baasgericht.
 
Hierro gaat prima samen met hun teven, maar hij is geen fan van katten (hij heeft geen jachtinstinct). Hij trekt niet aan de lijn, maar kan soms wel uitvallen naar vrachtauto’s of tractoren die te hard voorbij rijden. Hierro en zijn familie wonen in het buitengebied waardoor zij soms met de honden een stukje op de weg moeten lopen. Daardoor rijden tractoren soms rakelings hard langs hun en dan reageert hij. Lopen zij ergens waar een stoep is en het verkeer verder weg is, dan is er geen probleem.
 
Hierro is een echte lieverd en een hele fijne hond. We weten zeker dat hij zijn nieuwe baas( jes) heel gelukkig zal maken. Wij plaatsen Hierro graag bij mensen die ervaring met honden/herders hebben en geen jonge kinderen en katten hebben. Hierro kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Andere honden in de familie geen bezwaar, maar dan moeten we wel goed bekijken of er een match is.  
 
Wil je Hierro een fijn thuis geven, stuur dan een bericht naar mailto:info@animalcareprojects.nl