Naam : Rag
Verblijfplaats: Groesbeek, NL
Geboorte datum: 01-02-2018 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  60 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21 november 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
6 juni 2019
Update van de opvang waar Rag nu verblijft.
 
Rag is een mooie, jonge, enthousiaste, lieve en aanhankelijke hond, die zich soms nog als een pup gedraagt.
Rag is rustig, hij houdt er van om lekker op de bank te hangen en te slapen. Maar een wandeling kan hij zeker ook waarderen, want zijn staart zwiept vrolijk op en neer tijdens het wandelen. Grote afstanden kan hij nu nog niet aan. Dat moet nog opgebouwd worden.
Hij is zindelijk en doet buiten 1 grote plas in plaats van meerdere kleine plasjes. Rag kan goed samen met andere honden.Hij loopt goed aan de lijn, mooi bij de voet. Rag heeft geen jachtinstinct. Hij kan nog niet los van de lijn lopen en moet nog leren luisteren naar commando’s en naar zijn naam.Rag is nog niet helemaal aan het gezinsleven gewend. Alleen zijn moet nog opgebouwd worden. Hij is zindelijk, maar bij alleen laten kan er soms een ongelukje gebeuren en kan hij ook wat destructief uit de hoek komen. Hij is veel slimmer dan dat hij zich soms voordoet. Hij ligt het grootste deel van de dag rustig te relaxen, maar met het trainen van alleen en beneden blijven, is de deugniet al uit een bench ontsnapt en weet zich door poortjes te wurmen om boven te komen. Wil je hem dus niet boven hebben dan moet je er rekening mee houden dat een simpel hekje deze slimmerd niet lang tegen houdt. Aan de kat in huis schenkt hij geen aandacht.Hij is erg lief en aanhankelijk, maar ook nog wat bang voor nieuwe mensen en situaties, wat niet zo raar is  gezien zijn geschiedenis. Hij kom steeds meer uit zijn schulp, maar ook dat heeft tijd nodig. Direct contact met kleine kinderen heeft hij nog niet gehad, maar wij plaatsen Rag nu nog liever niet bij jonge kinderen.Dus ben je op zoek naar een slimme, lieve, aanhankelijke en rustige hond? En heb je de tijd om stapje voor stapje verder te werken met hem? Dan is Rag de perfecte hond!
 
    
 
18 mei 2019
Inmiddels in Rag in NL aangekomen, hij verblijft in de opvang in Groesbeek. Rag is een leuke jonge hond en het gaat goed met hem en is al dikke vriendjes met de andere hond van de opvang. Hij loopt goed mee aan de lijn. Wil je hem graag ontmoeten, neem dan snel contact met ons op!

 
 
 

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan de leuke, lieve Rag. Rag is een heerlijk hondje. Zijn leventje is slecht begonnen, want hij is gevonden in de bossen toen hij nog een puppy was. Hij was zielsalleen, zonder moeder. Het is vreselijk, want waarschijnlijk is zijn moeder overleden, Hij is meegenomen naar het asiel, waar hij is opgegroeid en nu alweer een tijd verblijft.
Rag hunkert naar liefde, knuffels en aandacht. Hij is erg ongelukkig in het asiel en hij wil graag een nieuwe start maken in zijn leventje. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar super lieve baasjes die hem een goed en warm huisje willen bieden.
 
Karakter: lief, vriendelijk, sociaal, aanhankelijk, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Hij kan het met iedereen goed vinden. 
Rag heeft prachtige lichte ogen!