Naam : Rain
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-09-2017 (geschat)
Ras: Kruising 
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  50 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,- 

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 25 november 2018 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Rain. Ze is een prachtig en lief hondje! Zij is gevonden toen ze nog een puppy was in de bossen waar ze gedumpt was. Ze werd geplaatst bij een familie in Turkije. Ze brachten haar terug naar het asiel, omdat ze gingen verhuizen. Ze zouden haar later weer op komen halen. Maar toen bleek dat Rain alleen op een balkon werd gehouden, waar ze eten en drinken kreeg en haar behoefte moest doen.
Ze mocht nooit binnen en ze gingen nooit met haar wandelen. Zo triest en ongelofelijk wreed!! Natuurlijk hebben deze mensen Rain niet meer teruggekregen. Ze zit nu in de opvang bij lieve mensen. Nu is ze dringend op zoek naar lieve baasjes die haar met open armen willen verwelkomen en haar nooit meer laten gaan. Mensen die lekker met haar op pad willen gaan en waar thuis een warme mand op haart staat te wachten.
 
Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Ze kan het goed vinden met de andere honden in de opvang, ook loopt ze goed mee aan de riem en is ze gewend om in een warm huisje te leven.