Naam : Ranger
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2018 (geschat)
Ras: Golden Retriever
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  45-50 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 7 oktober 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD

Omschrijving
Graag willen jullie voorstellen aan de prachtige jonge Golden Retriever. Zijn naam is Ranger. Hij is gevonden als pup in Ayvalik. Hij was gedumpt bij een hotel. De mensen van het hotel wilden hem niet en hij werd elke keer uit het hotel geschopt, als hij te dichtbij kwam. Ranger had geluk, want er was een dierenvriend die hem mee wilde nemen naar Istanbul, waar hij bij onze vrienden in de opvang terecht kwam. Helaas kan hij daar niet blijven. Omdat hij al in een huis geleefd heeft, willen ze hem niet naar het overvolle bosasiel brengen, daarom zoeken wij met spoed lieve baasjes voor Ranger.
Hij zal zich zo verloren voelen met zoveel honden in het asiel.  

De dierenarts zegt dat Ranger 7 maanden oud is. De dierenartsen en laboratorium waar de bloedtesten gedaan worden vermelden altijd bij zwerfhonden de geboortedatum bv. 1.1.2018 of 1.6.2018, vandaar dat er in 1.1.2018 in zijn paspoort staat.
 
Zij karakter: lief, vrolijk, vriendelijk, speels, energiek, aanhankelijk, knuffelaar, sociaal. Hij is een heerlijke vrolijke, jonge hond die het met iedereen goed kan vinden. Hij vindt het geweldig om met andere honden en mensen te spelen. Hij kan het ook goed vinden met de katten in de opvang.