24 april 2015
 
Zondag 19 april is Robbie (hij heet nu Bobbie) door zijn nieuwe baasjes opgehaald. We zijn erg blij om te horen dat het heel goed gaat met Bobbie bij zijn nieuwe baasjes. Bobbie heeft er ook een hondenvriendje bij Lucky waarmee hij lekker kan spelen. Bobbie is echt een knuffelaar en zijn baasjes zijn ook erg blij met hem.
 
 
 
 
 
 
 
 

Op 11 april 2015 hebben we een oproep gedaan voor Robbie dat hij helaas een nieuw baasje zoekt omdat  de gezondheid van zijn baasje in twee maanden tijd zo hard achteruit gegaan dat het voor Robbie beter is als hij snel een nieuw plekje vindt. Er komt een moment dat zijn baasje hem niet meer kan verzorgen, het is beter als Robbie dan niet te zeer gehecht is. Het doet zijn baasje pijn om deze lieve rustige jongen te moeten afstaan.
 
Het is wel erg snel gegaan, want Robbie heeft zijn nieuwe baasjes gevonden en hij krijgt er een hondenvriendje bij.  Het zal voor Robbie en zijn huidige baasjes moeilijk worden om aan het idee te wennen dat hij binnenkort naar zijn nieuwe adres zal gaan. We willen zijn oude baasjes ontzettend bedanken voor hun goede zorgen voor Robbie en wensen Robbie veel geluk toe in zijn nieuwe huisje.
 
18 januari 2015
Afgelopen donderdag is Robby (hij heet nu Droever) eindelijk thuis gekomen. Hij werd liefdevol opgevangen door zijn nieuwe baasjes. Ze zijn heel erg blij met hem, hij is een lief en aanhankelijk hondje, die veel heeft meegemaakt. Maar nu lacht het geluk hem toe en dat heeft hij dik verdiend! Het gaat al heel goed met hem in zijn nieuwe huisje en hij kan nu gaan genieten van een mooi leven. Wat een lekker koppie heeft hij toch!!!

Robby is geadopteerd!

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5- 2 jaar
Ras: TerriĆ«r 
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Dit is Robby. Murat heeft hem meegenomen uit Ayvalik toen hij daar bezig was met een sterilisatie/castratie project. Robby was al geadopteerd door hele lieve mensen, voordat wij hem ter adoptie op onze site wilden zetten. Dat was natuurlijk geweldig nieuws!
Robby zou eind vorig jaar al naar Nederland komen, maar een paar dagen voor zijn vertrek werd hij ineens vreselijk ziek. Wilde niet meer eten, drinken, was lusteloos en werd erg mager. Gelukkig zat hij al in de kliniek van Murat, waar hij de beste verzorging en medicatie kreeg. Murat en wij vreesden het ergste, want het zag er niet goed uit voor deze lieverd. We wisten niet of hij het zou redden of niet. Het was zo triest voor hem, want hij had baasjes die op hem zaten te wachten. Maar Robby bleek een ongelofelijke vechter te zijn en hij knapte stapje voor stapje op. En het gaat nu heel erg goed met hem. Robby kreeg groen licht van Murat om naar Nederland te komen. En afgelopen donderdag is hij dan eindelijk thuisgekomen. Zijn nieuwe baasjes hebben een hele tijd op hem moeten wachten, maar het was het waard. Robby (hij heet nu Droever) is een lief en aanhankelijk hondje en voelde zich gelijk thuis. We zijn zo vreselijk blij dat hij het gered heeft en nu volop kan gaan genieten van een gelukkig en mooi leven. Oh, wat heeft deze kanjer dit verdiend!
Wij willen zijn baasjes hartelijk bedanken dat ze de hoop niet hadden opgegeven dat Droever weer beter zou worden en dat ze op hem gewacht hebben. SUPER!!!! Ze hebben een geweldig maatje gekregen.

  

 

                                                           Robby, toen hij zo ziek was.