Naam : Rock
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 23 juni 2019 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Rock. Hij is gevonden als puppy op straat. Hij was er heel erg aan toe. Ze hebben hem naar de dierenarts gebracht en in een opvang geplaatst. Daar is hij behandeld, totdat hij weer helemaal hersteld was. Daarna is hij geplaatst bij een familie in Turkije. Helaas mocht hij alleen in de tuin verblijven en er werd verder niets met hem gedaan. Op een gegeven moment hebben ze dan besloten om Rock maar naar het bosasiel te brengen. Arme Rock, heb je al een hele slechte start gehad in het leven, denk je een lieve familie gevonden te hebben, maar heb je nu een leven in het asiel gekregen tussen de vele  honden! Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Rock voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Rock is een leuke, vriendelijke hond.
 
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
      
 
           

          
 
             
 
             
 
                       
 
                        
 
 
 
 
 
                      
 
       
       
 
                    
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.