Naam : Rock
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 23 juni 2019 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
 
20 oktober 2022
Goed nieuws voor Rock (hij heet nu Ravi). Hij is geadopteerd door de baasjes van Fien (voorheen Findik) en Rocky ook hondjes uit het bosasiel. Hij is afgelopen weekend naar zijn eigen huisje gegaan en het gaat goed met hem. Zijn baasjes zijn blij met hem, ze zeggen dat het een superschat van een hond is. We zijn zo ontzettend blij dat hij eindelijk het asiel heeft verlaten. Zijn droom en ook die van ons is eindelijk uitgekomen, want Ravi zat al zo lang in het asiel dat hij niet meer had verwacht dat hij nu een goed leven gaat krijgen. Dit is super goed nieuws!!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Rock. Hij is gevonden als puppy op straat. Hij was er heel erg aan toe. Ze hebben hem naar de dierenarts gebracht en in een opvang geplaatst. Daar is hij behandeld, totdat hij weer helemaal hersteld was. Daarna is hij geplaatst bij een familie in Turkije. Helaas mocht hij alleen in de tuin verblijven en er werd verder niets met hem gedaan. Op een gegeven moment hebben ze dan besloten om Rock maar naar het bosasiel te brengen. Arme Rock, heb je al een hele slechte start gehad in het leven, denk je een lieve familie gevonden te hebben, maar heb je nu een leven in het asiel gekregen tussen de vele  honden! Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Rock voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Rock is een leuke, vriendelijke hond.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel op 3 mei 2022 hebben we Rock ontmoet. Rock heeft veel indruk op ons gemaakt en het deed ons pijn om hem zo te zien. Rock is alleen maar lief te noemen. En rustig, zachtaardig, makkelijk en bescheiden. En vooral een mensenhond. Hij was blij, dat wij er waren. Hij komt op geen enkele wijze in conflict met de andere honden. Hij trekt zich terug uit de drukte. Terug trekken is zijn manier van overleven geworden. En dat maakt hem triest. Hij kan het wel goed vinden met de andere honden. Hij kwam wel naar ons toe met een kwispelend staartje voor een aai en aandacht. Maar de drukte en het gebrek aan menselijk contact is teveel voor hem. Rock moet met spoed uit het asiel weg. Hij wacht al vele jaren op de juiste baasjes. Hij heeft zo'n behoefte aan menselijk contact en wil heel graag je maatje zijn. Dat heeft hij zo hard nodig.
Help Rock, zodat hij eindelijk een blijde en gelukkige hond kan worden.
 
           

                    
 
                  
 
             
 
      
 
           

          
 
             
 
             
 
                       
 
                        
 
 
 
 
 
                      
 
       
       
 
                    
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.