Naam : Rocket
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-06-2014 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 7 juli 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Graag willen wij jullie voorstellen aan Rocket. Rocket is een prachtig, middelmaat hondje. Hij leefde rustig bij een appartementen complex en ging vriendelijk om met de andere honden, die daar ook in de buurt waren. Op een dag sloeg het noodlot toe en hij werd aangereden door een auto en brak zijn heup. Dierenvrienden hebben hem naar de kliniek gebracht, waar hij gelijk geopereerd werd. Om goed en helemaal te herstellen van zijn operatie ging hij naar een pension. Hij is nu volledig hersteld en is helemaal klaar om geadopteerd te worden. 
Hij verblijft op dit moment in het asiel, maar het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Rocket voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Rocket is een leuke, vriendelijke hond.
 
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
 
Voor de honden in het bosasiel is het erg wennen om aan de lijn te lopen, omdat ze dat helemaal niet kennen en gewend zijn, maar dat gaat wel goed komen.
 
 
   
 
 
 
  
 

Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.