Naam : Roket/Rocky
Verblijfplaats: Den Haag
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Labrador
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ± 60  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 160,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Ja, mits dit goed begeleid wordt.
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 15 februari 2019 op de adoptielijst

GEADOPTEERD
22 september 2020
Rocky (voorheen Roket) wil graag zijn eigen huisje hebben met een tuin, waar ook een hondenvriendje woont. 
 
Wat kunnen we je over Rocky vertellen. Rocky is een echte labrador: lief, vriendelijk, vrolijk, speels, ondeugend. Kortom een geweldige hond om als maatje te hebben. Rocky is heel makkelijk in de omgang, hij kent de hondentaal goed. Rocky is ongeveer 5 jaar oud en heeft een schofthoogte van ong. 60 cm. 
 
Rocky heeft in een opvang gezeten in Zevenaar. Daar bleek dat hij zware artrose heeft in zijn elleboog van zijn linker voorpoot, waardoor hij wat moeilijker kan lopen. In de opvang in Zevenaar hebben ze ook een pup, waar Rocky lekker mee aan het spelen was, maar te weinig rust kon krijgen. Vandaar dat hij nu in Den Haag zit met 2 oudere honden. Wat Rocky erg saai vindt!! Gelukkig kan hij zich goed vermaken met al zijn speeltjes om hem heen.  
 
Rocky loopt prima mee aan de riem en hij is zindelijk. Voor zijn artrose krijgt hij nu pijnstilling (Rycarfa), en een supplement voor joints and mobility (Vital Chew). Hij zal dat de rest van zijn leven moeten krijgen.
 
Rocky mag ook geen wandelingen maken van uren, maar een leuk rondje doet hij prima. Als we in het bos lopen kan hij soms gek doen en dan sprint hij een stukje vooruit, of rent achter een dennenappel aan, want hij vindt het zo leuk om alles te ontdekken en de vrijheid te hebben die hij in het bosasiel niet echt gehad heeft.  
 
Rocky is op zoek naar een liefdevol huisje in een rustige omgeving waar ook een hondenvriendje is die wil spelen, maar niet al te druk is, want Rocky moet ook voldoende rust krijgen. Rocky vindt een tuin erg leuk, maar hij vindt het nog leuker om wandelingen te maken. HiJ zoekt een baasje die zijn handicap geen belemmering vindt en hem de juiste zorg, liefde en aandacht geeft.  
 
Wil jij hem de kans van zijn leven geven en hem in je hart sluiten, stuur dan snel een mail naar https://info@animalcareprojects.nl
 
    
 
  
 
   
 
     
 
      
 
 
28 augustus 2020
Eergisteren is Roket aangekomen in NL. Hij zit in de opvang met andere honden in Zevenaar. We zijn blij dat zijn opvangouders hem wilde opvangen, want nu is hij uit het asiel weg en een betere kans heeft om snel geplaatst te worden. 
 
              
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Roket. Roket is gered van een grote overstroming die heeft plaatsgevonden in een nabije district en is toen naar het asiel gebracht.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Roket voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die hem een goed leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Roket is mooie, lieve en leuke hond.
 
Zijn karakter:   lief, vriendelijk,  aanhankelijk, sociaal,  makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden, mensen en oudere kinderen. Roket loopt al goed mee aan de lijn.
 
    
 
   
 
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.