Naam : Sinbad
Verblijfplaats: Nieuwe Niedorp, NL
Geboorte datum: 01-04-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  62 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 30 augustus 2020 op de adoptielijst
 
IN DE OPVANG/TER ADOPTIE
 
Wat een geweldig hond is Sinbad toch, lekker rennen over de vlakte, kan hij lekker zijn energie kwijt. De juiste baasjes zijn helaas nog niet op zijn pad gekomen, wat we heel erg jammer vinden, want hij verdient het zo.
 
          
 
 
 
We kregen deze geweldig filmpjes van Sinbad. Hij doet het erg goed in de opvang en loopt al kleine stukjes los. Je ziet een blije Sinbad. Wat hem helemaal blij maakt is dat hij zijn eigen huisje gaat vinden, waar hij nog steeds dringend op zoek naar is.
Sinbad is  zo een lieve hond, die graag leert en met je bezig is. Voor een snoepje wilt hij veel doen.
We hopen dat zijn droom snel uitkomt en dat hij eindelijk naar zijn eigen huisje kan vertrekken. Heb jij interesse in Sinbad of heb je nog vragen mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 
      
 
 
 
 
                              
 
update 1 augustus 2022
Sinbad zit sinds februari 2022 in de opvang in NL. 
De huidige opvang heeft een andere tijdelijke oplossing gevonden voor Sinbad. Hij zit nu bij een vriendin van haar in Leerbroek. Hij zit daar nu in een kleinere setting met minder honden en dat gaat goed omdat er voor Sinbad minder prikkels zijn. Hij is met spoed op zoek naar zijn eigen huisje, want bij zijn andere tijdelijke opvang kan hij ook niet lang blijven.
 
Ik ben Sinbad en ik wil mij graag voorstellen. Ik ben een knappe gecastreerde reu van ong. 4 jaar. Mijn schofthoogte is ca. 60 cm en ik weeg ca. 35 kg. Ik heb mijn entingen gehad, ik ben ontwormd, gechipt en ik heb een paspoort. Ik ben een grote knuffelbeer die graag even een knuffel komt halen. Mijn opvang zegt dat ik licht onzeker ben en daarom duidelijke leiding nodig heb en vaak bevestiging dat ik het goed doe.  
 
Ik ben op zoek naar:
-          een baasje die mij via een positieve trainingsmethode begeleidt.
-          Een huisje zonder andere honden of max. 2 stabiele honden.
-          Niet bij katten en kinderen, dat is voor mij te druk.
-          Een tuin is wel een vereiste.
-          Iemand die veel met mij gaat wandelen.
 
In huis ben ik lekker rustig,  af en toe speel ik met de andere reu in de opvang. Het liefst lig ik lekker in de tuin te zonnen. Veel wandelen vind ik heerlijk, ik loop ontspannen mee en snuffel graag. Ik loop aan een lange lijn, ik kan al kleine stukjes loslopen. Andere honden ontmoet ik rustig en vind ik gezellig.
 
Ik kan al een aantal uurtjes alleen thuis blijven. Dit zou bij mijn nieuwe baasjes opnieuw opgebouwd moeten worden , maar wie vindt een nieuwe omgeving nou niet spannend! Autorijden is voor mij geen probleem. 
 
Ben jij iemand die veel wandelt in de natuur, heb jij een tuin, woon je in een rustige omgeving , ben je vaak thuis, heb jij veel tijd om met mij te trainen, dan ben ik jouw nieuwe vriend, mail dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Ik kan niet wachten om eindelijk naar mijn eigen nieuwe thuis te gaan bij een liefhebbend baasje die alles voor mij over heeft.   
 
 
   
 
      
 
 
        
 
   
 
      
 


     
 
 
 
           
 
      
 
 
 
          
 
                            
 
    
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Sinbad. Sinbad is ooit aankomen lopen in het asiel waar hij nu verblijft, maar hij droomt van zijn eigen mandje.  

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Sinbad voor altijd in hun hart willen sluiten. Sinbad is een prachtige, leuke, rustige, goedaardige hond. Hij heeft geen problemen met andere honden. Hij is vriendelijk naar mensen toe. Het zou geweldig zijn als deze lieverd snel het asiel kan verlaten.
 
Zijn karakter:  lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, rustig. Hij is vriendelijk met andere honden.
 
 
    
 
                    
 
                   
 
                       
 
     
 
                       

   
 
 
NB: onderstaande video en foto's zijn in een pension genomen. Daarna is hij weer naar het asiel gebracht.