Naam : Sinbad
Verblijfplaats: Nieuwe Niedorp, NL
Geboorte datum: 01-04-2018 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  62 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 30 augustus 2020 op de adoptielijst
 
IN DE OPVANG/TER ADOPTIE
Update 1 mei 2022 
Sinbad is nog steeds op zoek naar zijn eigen huisje.
  • Sinbad lijkt stoer aan de buitenkant, maar zijn binnenkant is heel anders. Hij is lief, niet agressief, aanhankelijk, vriendelijk, leergierig en speels.
  • Sinbad is nog wel onzeker, het is erg belangrijk dat zijn zelfvertrouwen verder kan groeien. Hij zit in de opvang met 6 andere honden en dit is voor hem te druk.
  • Hij kan het goed vinden met andere honden, hij vindt het leuk om met andere honden te spelen en ook met zijn speeltjes, hij houdt van aandacht.
  • Sinbad is een lieve knuffelaar, die de hondentaal heel goed kent. Hij is echt een huishond.
  • Sinbad heeft goede structuur nodig.
  • Hij zou het leuk vinden om bij een andere stabiele reu of teef geplaatst te worden, waaraan hij zich kan optrekken om meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij kan niet bij katten geplaatst worden.
  • Hij kan in principe bij wat oudere kinderen geplaatst worden, die weten hoe ze met honden moeten omgaan.
  • Sinbad kan een paar uurtjes alleen zijn, maar hij vindt het niet zo leuk. Hij wil liever met zijn baasje mee als het kan.
  • Sinbad is zindelijk en loopt goed mee aan de lijn.             
Sinbad is een super hond, een maatje voor het leven.
Hij zoekt een ervaren baasje die consequent en duidelijk , maar ook begripvol naar hem toe is. Daarom zoekt Sinbad een baasje die de hondentaal  goed kent. Een baasje die in een rustige omgeving woont, in een huis met een omheinde tuin, en die veel leuke wandelingen met hem gaat maken, zodat hij zijn energie kwijt kan.  
Ben jij verliefd op deze kanjer en wil je graag een afspraak maken om kennis met hem te maken of wil je meer informatie over Sinbad, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl

     
 
 
 
27 februari 2022
Sinbad zit inmiddels in de opvang in Nieuwe Niedorp en hij is op zoek naar zijn eigen warme thuis.  
Sinbad is een lieve, vriendelijke knappe jongeman. Zijn leeftijd wordt geschat op 4 jaar. Zijn schofthoogte is 60 cm. Hij heeft een zwaar leven gehad in Turkije.
Sinbad woont nu in een kleine roedel en dat gaat best goed. Echter houdt hij niet zo van drukte om hem heen en we denken dat het beste is dat hij geplaatst wordt bij een teef of een stabiele reu.
Zijn gedrag naar mensen is super, hij wil heel graag knuffelen maar je moet wel duidelijk en consequent naar hem zijn.
Sinbad moet nog heel veel leren, maar hij is leergierig en luistert best al goed.
Hij is zindelijk en loopt prima aan de riem. Door zijn enthousiasme kan hij wel trekken, maar hij laat zich goed corrigeren.
Hij is best wel lomp en onhandig dus we willen hem liever niet bij kleine kinderen plaatsen.
Het enige waar Sinbad op dit moment echt moeite mee heeft  is het moeten delen van dingen zoals eten, kussens en speeltjes van andere honden. Hij wil van deze dingen zijn eigendom maken, hij heeft immers ook nog nooit hoeven te delen. Hier wordt aan gewerkt en we hopen dat we hem dit nog (wat) af kunnen leren.
Wij weten niet hoe Sinbad op katten reageert, daarom plaatsen we hem ook niet bij katten. 
Sinbad is op zoek naar mensen die veel ervaring hebben met honden. Die in een rustige omgeving wonen met een tuin. Mensen die veel geduld en tijd hebben en het leuk vinden om met hem te trainen, een leuke cursus te doen. Lekker met hem gaan wandelen.
Ben jij verliefd op deze kanjer en wil je graag een afspraak maken om kennis met hem te maken, mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
           
 
      
 
 
 
          
 
                            
 
    
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Sinbad. Sinbad is ooit aankomen lopen in het asiel waar hij nu verblijft, maar hij droomt van zijn eigen mandje.  

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Sinbad voor altijd in hun hart willen sluiten. Sinbad is een prachtige, leuke, rustige, goedaardige hond. Hij heeft geen problemen met andere honden. Hij is vriendelijk naar mensen toe. Het zou geweldig zijn als deze lieverd snel het asiel kan verlaten.
 
Zijn karakter:  lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, rustig. Hij is vriendelijk met andere honden.
 
 
    
 
                    
 
                   
 
                       
 
     
 
                       

   
 
 
NB: onderstaande video en foto's zijn in een pension genomen. Daarna is hij weer naar het asiel gebracht.