Naam : Sky
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2012 (geschat)
Ras:  herder kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 20 januari 2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Sky. Het komt zo vaak voor in Turkije dat mensen een hond adopteren om hem vervolgens weer terug te brengen om wat voor reden dan ook. Dat is helaas met Sky ook gebeurd.
 
Sky is een leuke, vriendelijke, zachtaardige, sociale en rustige hond. Zij is al wel op leeftijd. Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die deze prachtige kanjer nog een goede oude dag willen geven, want zij verdient het zo. Zij wil nog lekker wandelen, een zachte mand hebben, veiligheid, rust, goede zorg en vooral veel liefde. Zij zoekt mensen die haar gelukkig willen maken en in een rustige omgeving wonen.
Lieve baasjes, die haar met veel tijd en geduld willen laten zien hoe mooi het leven van een hond moet zijn.
Sky hoopt dat er snel de juiste baasjes op haar pad komen en haar nog een kans willen geven, want het asiel leven is veel te zwaar.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel op 3 mei 2022 hebben we Sky ontmoet.
Sky is ontzettend lieve en aanhankelijke herder. Ze is een prachtig, lief, sociaal, aanhankelijk hondje en niet zo groot (middelmaatje). Zij wil heel graag geaaid worden en geniet van de aandacht.  Zij kan goed samen met de andere honden en toont geen angst of agressie. Maar het is te druk voor Sky in de partition en zij heeft te weinig te doen. Dat geeft haar stress. Uit stress graaft ze verder aan haar kuil onder een hondenhok en knaagt aan de vrijgekomen onderkant van het hok. Sky is een echte herder die niets liever wil dan samen met zijn baasje dingen doen.