23 februari 2015
We hebben goed nieuws voor Skye. Ze is geadopteerd door haar opvangouders. Het gaat ontzettend goed met Skye en zij is al dikke maatjes met de andere hond Bailey. Ook kan Skye het goed vinden met het witte hondje van de buren. Skye heeft eindelijk haar eigen plekje gevonden en daar zijn wij ontzettend blij mee. We wensen Skye en haar nieuwe baasje een fijne toekomst toe.
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29 december 2014
Skye komt zo snel mogelijk naar Nederland. Ze gaat naar haar opvanggezin in Spaarndam. Eerst laten we haar wennen aan haar nieuwe situatie en geven haar de rust die ze zo nodig heeft. We houden jullie natuurlijk op de hoogte wanneer ze naar NL komt.


 
Skye geadopteerd
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Leeftijd: geschat ong. 1,5 jaar
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja 
 
Skye verblijft nog in het bosasiel in Istanbul.

5 november 2014
We hebben een nieuw filmpje van Skye ontvangen. Eerlijk gezegd gaat het aan ons hart haar nu zo te zien.
Laten we hopen dat ze geen goede dag had, want ze lijkt nu eerder verlegen en heeft de hoop een beetje opgegeven op een beter leven. Terwijl ze 4 maanden geleden enthousiast en kwispelend op ons af kwam voor een aai en een knuffel. We zien dat nu niet meer terug op het filmpje, maar dat wil niet zeggen dat ze niet meer vrolijk en speels is. We hopen op een wonder dat Skye met spoed haar juiste baasjes zal vinden. Ze kunnen haar laten zien dat het leven ook heel leuk en mooi kan zijn. Ze is een schat van een hond en we gunnen het haar zo! Ben jij haar reddende engel, neem dan snel contact met ons op.6 oktober 2014
We deze geweldige foto's van Skye ontvangen van Petra Poorter. Op de foto's is goed te zien wat een lieverd Skye is. Ze is echt een maatje voor het leven. Wil lekker spelen en met de baas op heerlijke wandelingen maken, om daarna in een warme mand weg te kunnen dromen.  Het wordt echt hoog tijd dat deze mooie dame naar haar gouden mandje gaat verhuizen. Ze zit al veel te lang in het asiel. Wie o wie wil haar alles geven wat ze zo verdient en haar laten zien hoe mooi het leven kan zijn?

 
    
29 juli 2014
Tijdens ons bezoek aan het asiel, kwamen we ook de lieve Skye tegen. Ze vroeg ons of we al lieve baasjes voor haar hadden gevonden. Helaas moesten we haar teleurstellen, maar we hebben haar beloofd, dat we heel erg ons best gaan doen om een fijne plek voor haar te vinden. Dus ben jij haar reddende engel, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl

We werden dolenthousiast begroet door Skye. Ze heeft een lief koppie en een mooie, warme uitstraling. Ze was ons erg dankbaar voor alle aandacht en knuffels die we haar gegeven hebben. Skye gaat goed om met andere honden. Skye is niet zo groot, zij zit o.a. in dezelfde partition als Beau Spoed!.
Skye is een lieverd en zal een maatje voor het leven zijn. Zij is op zoek naar jou!! Laat haar niet in de steek!

 

 
 


5 april 2014
Deze mooie kruising heet Skye, ze is ongeveer 8 maanden oud. Het is een ontzettende lieve en speelse hond, ze is ook goede maatjes met Bella die binnenkort naar Nederland komt. We willen deze lieve dame dan ook heel graag snel plaatsen. Ze is al gesteriliseerd en klaar voor adoptie. Het levensverhaal van Skye is als volgt: ze is gered door een dierenarts omdat ze door een gemeenteasiel weer terug op straat gezet zou worden.
Skye zou zich niet redden op straat en is daarom meegenomen door een dierenarts uit de buurt. Skye heeft toen een tijdje in een kliniek bench gezeten, al had de dierenarts goede intenties, dit was voor Skye geen goede situatie, ze kon niet goed groeien in de bench en niet voldoende bewegen. De dierenarts van het SHKD heeft haar daarom weggehaald bij deze dierenarts en in het SHKD geplaatst. Daar begon ze te groeien en mag ze nu vrij rondlopen, waardoor ze nu weer helemaal goed loopt. Ze is helemaal gezond. Wie geeft deze lieve dame een fijn plekje? We zouden het heel fijn voor haar vinden omdat haar vriendinnetje Bella binnenkort naar Nederland komt. Mail naar info@animalcareprojects.nl voor meer informatie.  
 
Filmpje van Skye met haar maatje Bella!