Naam : Snow
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-07-2019 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 november 2020 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Snow.  Ze hebben Snow gewoon achtergelaten bij het hek van het bosasiel. Ze was zo triest, alleen en ze wist niet waar ze was. Wie doet nu zoets??
 
Snow is een prachtige, schattige, vriendelijke en zacht/goedaardige hond. Ze is wat voorzichtig.  Zij is op zoek naar mensen die, die in een rustige omgeving wonen en  haar veel geduld en tijd willen geven om aan haar nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die haar alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en haar laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Snow heeft tot nu toe geen geluk gehad in haar leventje en het leven in het asiel valt haar zwaar. Wij hopen dan ook dat deze lieverd het asiel zo snel mogelijk kan verlaten. Snow zou een stabiele hondenvriendje niet erg vinden, daar kan ze zich dan weer aan optrekken.
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in het bosasiel op 3 mei 2022 hebben we Snow ontmoet. Snow wil heel graag bij iemand horen. Tijdens ons bezoek loopt ze van de één naar de ander voor wat aandacht en een aai. Het is veel te druk in haar partition, meestal lukt dat niet want er komen samen met haar nog andere honden naar ons toe en dan trekt zij zich terug. Veel keus heeft ze niet want ze wordt naar achteren ‘geduwd’. Ze is te bescheiden om zich er tussen te wurmen.Tot op een moment dat ze het rijk even alleen heeft, ze gaat er gelijk even voor liggen en geniet enorm van haar moment van geaaid worden. Snow is heel lief en zachtaardig, kan goed met andere honden. Ze is echt een schat van een hond! Het zou geweldig voor haar zijn als ze snel geadopteerd wordt.