Naam : Snow
Verblijfplaats:
Geboorte datum: 01-07-2019 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  60 cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 4 november 2020 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
19 september 2023
Snow heeft eindelijk haar fijne thuis gevonden. Ze is geadopteerd door een leuk stel die alles voor haar over hebben. Snow doet het prima in haar nieuwe omgeving. We zijn zo blij dat ze haar match heeft gevonden.
 
                 
 
31 juli 2023
Update: Snow is een ontzettende lieve hond. Ze is nog wel een beetje verlegen, maar ze komt steeds meer los. Ze is sociaal naar andere honden. Ze geniet van de leuke wandelingen en ze houdt van knuffelen. Ze loopt goed aan de lijn, ze trekt niet. Ze is zindelijk. Een rustige hondenmaatje zou voor haar heel leuk zijn. Het is onbekend of ze bij katten geplaatst kan worden. Snow is op zoek naar lieve mensen die goed voor haar zorgen en in een rustige omgeving wonen met een tuin. Baasjes die lekker met haar gaan wandelen.  
Wil je meer weten over Snow of wil je graag kennis met haar maken mail ons dan naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
          
 
19 juli 2023
Inmiddels is Snow aangekomen in NL. Zij zit in de opvang in Leerbroek. Ze vindt het natuurlijk nog wel spannend allemaal, ze heeft ook jaren in het asiel gezeten. Maar ze doet het prima ook met de andere honden in huis. We zijn blij dat ze eindelijk het asiel heeft kunnen verlaten en dat ze snel haar juiste match gaat vinden.
 
         
 
 
   
 
 
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Snow.  Ze hebben Snow gewoon achtergelaten bij het hek van het asiel. Ze was zo triest, alleen en ze wist niet waar ze was. Wie doet nu zoets??
 
Snow is een prachtige, schattige, vriendelijke en zacht/goedaardige hond. Ze is een beetje verlegen. Snow is een aanhankelijke hond en wil graag geaaid worden.
Snow zou een stabiele hondenvriendje niet erg vinden, daar kan ze zich dan weer aan optrekken.
 
Snow zit al jaren in het asiel, daarom is zij nu dringend op zoek naar mensen, die in een rustige omgeving wonen en haar veel geduld en tijd willen geven om aan haar nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die haar alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en haar laten zien dat het leuk is om een hond te zijn. Snow heeft tot nu toe geen geluk gehad in haar leventje en het leven in het asiel valt haar zwaar.
 
Heb jij interesse in Snow of wil je meer informatie over haar mail ons dan snel naar   mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Update 23 mei 2022
Tijdens ons bezoek in hetasiel op 3 mei 2022 hebben we Snow ontmoet. Snow wil heel graag bij iemand horen. Tijdens ons bezoek loopt ze van de één naar de ander voor wat aandacht en een aai. Het is veel te druk in haar partition, meestal lukt dat niet want er komen samen met haar nog andere honden naar ons toe en dan trekt zij zich terug. Veel keus heeft ze niet want ze wordt naar achteren ‘geduwd’. Ze is te bescheiden om zich er tussen te wurmen.Tot op een moment dat ze het rijk even alleen heeft, ze gaat er gelijk even voor liggen en geniet enorm van haar moment van geaaid worden. Snow is heel lief en zachtaardig, kan goed met andere honden. Ze is echt een schat van een hond! Het zou geweldig voor haar zijn als ze snel geadopteerd wordt.
 
 
 
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Deze foto's en video zijn op een andere locatie genomen, daarna is Snow weer teruggebracht naar het asiel
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen

 
Filmpjes en foto genomen in mei 2022.
 
   
 
                  
 
 
 
Snow in het bosasiel