Naam : Sponge-Daisy
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 23 juni 2019 op de adoptielijst
  
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Sponge-Daisy. Ze is een prachtige, jonge hond. Haar mams heeft een eigenaar, maar de eigenaar heeft helaas de moeder niet heeft laten steriliseren. Gevolg dat ze puppies kreeg en Sponge-Daisy is één van die puppies. Ze kon niet blijven en ze is dan ook naar het asiel gebracht. Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor haar. Zij wil dolgraag de liefde van haar eigen baasje. Ze is helemaal klaar om geadopteerd te worden.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Sponge-Daisy voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Ze is een vrolijke en leuke hond.

Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, speels, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
Ze loopt al redelijk goed mee aan de riem.
 
Let wel, dat Sponge-Daisy in het bosasiel leeft en dat onderstaande foto's en filmpje op een andere rustige plek gemaakt zijn, omdat het asiel te vol is om goede foto's te maken.