Naam : Trinity
Verblijfplaats: bosasiel, Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 28-12-2022 (geschat)
Ras: Rottweiler-mix
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-


Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja
Gechipt: Ja
Contact : mailto:info@animalcareprojects.nl
Sinds 06-10-2023 op de adoptielijst
 
 
GEADOPTEERD
 
17 mei 2024
Inmiddels is Trinity (ze heet nu Puck) in NL aangekomen. Puck is geadopteerd door fijne mensen die ervaring hebben met het ras. Puck is een leuke, lieve hond. Zij krijgt nu de juiste zorg, aandacht, liefde die ze zo nodig heeft. We zijn ontzettend blij dat zij haar forever home heeft gevonden.
 
   
  
Omschrijving  

We willen je graag Trinity voorstellen. Het verhaal van Trinity is ook weer innig triest. Zij is ooit gekocht door mensen, maar ze hadden al snel genoeg van haar en hebben haar toen ze nog maar een baby was gedumpt op straat in Sisli. Ze werd aan haar lot overgelaten en het was erg moeilijk voor haar om te overleven. Gelukkig is Trinity gevonden en naar het asiel gebracht. Ze was toen nog erg klein. 

Trinity heeft een slechte start in haar leventje gehad, maar heeft gelukkig het vertrouwen in de mensen niet verloren.
Ze is een leuke, lieve, goedaardige, vriendelijke, energieke, speelse hond. Zij kan het goed vinden met de andere honden en houdt van menselijk contact.

Trinity is dringend op zoek naar haar eigen huisje in een rustige omgeving. Zij zoekt lieve mensen, die veel tijd en geduld hebben om haar goed te begeleiden, haar alles willen leren en laten wennen aan haar nieuwe leven. Baasjes die ervaring hebben met het ras. Baasjes, die alles voor haar over hebben, haar willen verwennen, maar vooral haar aandacht en knuffels willen geven, die zij zo mist.
 
Het asiel is absoluut niet de plek voor Trinity, daarom moet zij dringend het asiel verlaten.   
 
Heb jij interesse in Trinity of wil je meer informatie over haar, mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Omdat het in het asiel zo druk is, is Trinity meegenomen voor een (eenmalige) wandeling buiten het asiel om onderstaande foto’s te kunnen maken. Hierna is zij weer terug gegaan naar haar drukke partition in het asiel.