Naam : Tubby
Verblijfplaats: Thorn, NL
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  65 cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 160,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21 december 2018 op de adoptielijst
 
GEADOPTEERD
8 november 2020
Onze driepoot Tubby zit nu ongeveer 3 weken bij zijn opvangmoeder en haar roedel in Thorn en is nu op zoek naar zijn eigen huisje.
Hij doet het heel goed daar. Hij is erg lief en rustig in huis totdat zijn maatje, herder Fay, hem uitdaagt dan is het spelen geblazen. Met de andere honden in de roedel en honden buiten gaat hij ook goed om. Hij doet geen vlieg kwaad en is heel verdraagzaam.
Tubby is goed aangesterkt en gezond en inmiddels goed op gewicht.
Hij loopt prima op zijn 3 poten, maar heeft nog wel begeleiding nodig om zijn loopje te verbeteren. Hij is zindelijk en heeft nog nooit wat in huis gedaan. Hij heeft in huis ook niets kapot gemaakt. Hij kan al goed een paar uur (in de roedel) alleen thuis zijn.
Buiten wil hij achter katten aan, maar laat zich goed corrigeren. Mensen vindt hij interessant en dan vooral kinderen , dan kwispelt hij vrolijk. Hij reageert nog niet altijd op zijn naam, maar lopen aan de lijn gaat al goed en hij gaat ook prima mee in de auto.
Hij is erg aanhankelijk en knuffels vindt hij heerlijk. Af en toe komt hij er uit zichzelf eentje halen, maar meestal wacht hij bescheiden af totdat hij een knuffel krijgt. Wij plaatsen Tubby bij een mensen met een speelse, stabiele hond. Hij kan bij kinderen die met honden kunnen omgaan.
 
          
 
 
       
 

 
  
 
               
 
 
 
 
13 oktober 2020
Afgelopen vrijdag is Tubby naar zijn opvang huisje gegaan in Thorn. Tubby doet het goed, hij is een lieve knuffelaar. 
 

Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Tubby. Tubby is gevonden op straat door een vrijwilliger. Ze zag dat zijn poot verlamd was en heeft hem daarom meegenomen naar het asiel waar ze zijn rechter voorpoot geamputeerd hebben. Gelukkig voor Tubby dat hij gevonden is, want hij zal het erg moeilijk gehad hebben om te overleven op straat. Nu nog een warm en gezellige huisje en dan is zijn plaatje compleet. Tubby is een schat van een hond.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Tubby voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die het absoluut niet erg vinden dat hij gehandicapt is en hem een leven gunnen die hij verdient. Hij wil zo graag aandacht hebben en geknuffeld worden.
 
Zijn karakter:   lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Hij kan het met iedereen prima vinden.
 
Petra is op 2 juli 2020in het bosasiel geweest en heeft daar Tubby ontmoet. Tubby is erg triest en heeft het zo zwaar in het asiel, ook omdat het op dit moment bloedheet is. Tubby is  een lieve, sociale, leuke, zachtaardige, en zeer aanhankelijke hond. Hij kwam helemaal tegen haar benen staan om aandacht en knuffels te vragen, een aaitje over zijn bolletje dat is wat hij wil. Hij is erg mobiel op zijn 3 pootjes. Kortom, Tubby is een geweldig maatje voor het leven! We zijn nog steeds dringend op zoek naar een baasje die hem een liefdevol leven gaat geven. Die hem wil laten zien dat er nog een ander leven is met  aandacht en goede zorg dan alleen het leven in het bosasiel. Wie laat  toch zijn droom uitkomen. Ben jij diegene die Tubby zoekt, mail ons dan snel naar https://info@animalcareprojects.nl
 
      
 
    
 

 
 
 
 
           
 
 
 
          
 
    
 
  
 
   
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.