5 december 2018
Gisteren is Sansy goed aangekomen en verenigd met zijn nieuwe baasjes. Hij is het nieuwe maatje van Wies (zij komt ook uit het bosasiel). Echt geweldig dat Sansy zijn eigen plekje heeft en we wensen hem en zijn nieuwe baasjes veel geluk.
 
           
 
2 december 2018
We hebben prachtige foto's gekregen van de super lieve Bobbie (voorheen Bonnie). Bobbie had atopische dermatitis toen ze in het asiel zat (zie foto, haar vacht en huid waren in hele slechte conditie). Ze werd geadopteerd door een geweldig baasje, die er alles aan gedaan heeft om Bobbie een leven te geven zonder zonder jeuk en pijn. De liefde, aandacht, knuffels, goede zorg, rust, gezonde omgeving hebben Bobbie veranderd in een mooie, gelukkige hond! We kregen allemaal een brok in onze keel toen we haar nieuwe foto's kregen. We hebben het al eerder gezegd, maar we zijn ontzettend blij voor Bobbie en wij zijn haar baasje heel erg dankbaar!

 
 
Onze super lieve Paku in het bosasiel in Istanbul heeft ook atopische dermatitis (is niet besmettelijk) en wat zou het fantastisch zijn als zij ook lieve baasjes/goede opvang vindt, die bereidt zijn om van haar net zo'n mooi hondje te maken als Bobbie. Paku heeft de hoop al opgegeven en heeft het heel erg zwaar in het asiel. Ze verdient ook een liefdevol leven zonder jeuk en pijn. Je hoeft alleen maar naar de foto's van Bobbie te kijken om te zien dat het kan! We hopen op een groot wonder, dat er dit jaar nog lieve mensen voor haar komen, zodat ze eindelijk gered kan worden.

 
 
1 december 2018 
We kregen deze mooie foto's van een aantal van onze super lieve geadopteerde hondjes. Ze zien er allemaal fantastisch en gelukkig uit. Het is hartverwarmend te zien, dat ze volop genieten van hun mooie leven en hun vrijheid. Ze krijgen alle liefde, knuffels en aandacht, waar ze in het asiel alleen maar van konden dromen. 
Lieve baasjes, heel hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor deze kanjers doen.

 
 
 
 
 
 
28 november 2018
Goed nieuws voor de kleine Ruffle. Deze lieverd gaat volgende week maandag naar Duitsland vliegen. We zijn ontzettend blij dat hij voor de winter naar een warm huisje gaat. Veel geluk, lieve Ruffle!
 


12 november 2018
Goed nieuws voor Garip/Gaby, want ze is naar haar eigen huisje vertrokken. We willen de opvang ontzettend bedanken dat ze Gaby de kans hebben gegeven om het asiel te verlaten en nu heeft ze een warme mand.
 
 
6 november 2018
Barut en Sunny hebben samen een huisje gevonden in Duitsland. Nu kunnen ze lekker wandelen en op ontdekkingsreis ipv de hele dag in een partition te zitten. 
Afbeelding invoegen       Afbeelding invoegen
 
5 november 2018
Inmiddels zijn Mint, Aris en Ranger naar hun eigen huisje gegaan. Alle drie de hondjes maken het goed. Bedankt lieve adoptanten dat jullie deze lieverds de kans hebben gegeven op een beter leven.
   
 
 
4 november 2018
 
 
21 oktober 2018
Afgelopen vrijdag hebben Limon-Simge, Coco en Bobo eindelijk het asiel mogen verlaten, eindelijk vrij. Zij zitten in de opvang in Duitsland. We zijn zo ontzettend blij dat deze 3 hondjes nu de kans krijgen op een eigen huisje, want zij wachten al jaren op hun eigen plek met veel liefde, aandacht en goede zorg.
Wij bedanken de opvanggezinnen die dit voor hun mogelijk hebben gemaakt.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
20 oktober 2018
Vandaag  hebben we weer een auto vol voer gekregen van een goede vriendin van ons. SUPER, heel erg bedankt!!😘
We hebben gelijk een aantal mensen en dieren blij kunnen maken! Helemaal TOP!!

18 oktober 2018 
Goed nieuws voor Volkan. Hij is vandaag naar zijn eigen huisje gegaan en het gaat goed met hem.

 
 
Het is alweer 5 jaar geleden dat Maiko de kans van zijn leven heeft gekregen en hij is nog steeds aan het genieten van alle liefde, aandacht en zorg die hij nu krijgt van zijn lieve baasje. Super!!
 
 
Het is alweer 4 jaar geleden dat de lieve Daisy haar gouden mandje heeft gevonden. Het gaat heel erg goed met haar en haar baasjes zijn gek op haar. Ze kunnen haar niet meer missen. Daisy is een lieverd en heeft het prima naar haar zin. Ze is heel gelukkig met haar baasjes. Geweldig om te horen!
 De baasjes van Edi en Keesie (voorheen Daisy) hadden weer afgesproken om samen te wandelen. Edi en Keesie vonden het heel erg leuk om elkaar te zien en samen te rennen en te spelen. Het gaat hartstikke goed met ze. We zijn zo blij dat Edi en Keesie het zo goed getroffen hebben. Ze zijn ontzettend lief en gelukkig en genieten iedere dag van hun mooie leventje. 
 
  
 
17 oktober 2018
Sinds 24 september zit Mayis bij ons (Raymond en Petra) in de opvang. Wij hebben hem Connor genoemd. Op zijn foto’s en filmpjes, gemaakt in het asiel, hadden we al gezien, dat hij een geweldige hond was, en dat is hij zeker. Connor is super lief, vriendelijk, makkelijk, knuffelbeer, vrolijk en dankbaar. Hij voelde zich vanaf de 1e dag al helemaal thuis bij ons en onze andere honden Jessie en Puki (ook uit het SHKD bosasiel). Connor is ongeveer 6 jaar en heeft zijn hele leven in het asiel gezeten. Hij is heel actief, vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen naar strand, zee en duinen, waar hij rent, speelt met andere honden.
Ook is het zo leuk om te zien hoe Connor en Puki thuis samen spelen. Het speelgoed wordt uit de mand gehaald en vliegt door de lucht 😄!
Vanaf de 1e dag dat Connor bij ons kwam, zijn we al zo aan hem gehecht en hij aan ons, dat we hebben besloten Connor te houden. We zijn heel erg blij dat we hem gered hebben. Hij geniet van iedere dag. Hij is ons maatje en we kunnen hem voor geen goud meer missen.
 
Connor wil heel graag dat zijn vrienden in het asiel dezelfde kans krijgen als hij. En hij zou het fantastisch vinden, als er nog meer mensen een leuke en lieve hond uit het SHKD bosasiel gaan adopteren of opvangen. 

  

  

13 oktober 2018

Goed nieuws voor Nora, zij is geadopteerd en het gaat goed met haar.

 
22 september 2018
Afgelopen maandag zijn Garip en Maral aangekomen in Nederland. Garip verblijft in een opvang in Sterksel en Maral verblijft in een opvang in Valthermond. Garip en Maral zijn erg blij dat ze het overvolle asiel hebben verlaten, want nu hebben ze een goede kans om snel geadopteerd te worden. Uiteraard zijn beide honden te bezoeken in hun opvang om zelf te zien hoe geweldig en lief ze zijn.
 
Afbeelding invoegen MARAL EN GARIP  Afbeelding invoegen
  
12 september 2018
Het is altijd weer leuk om mooie foto's te krijgen van de geadopteerde honden. Je kan zien hoe ze genieten van hun nieuwe leventje.  
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
11 september 2018
Helaas is Sega weer teruggebracht naar http://www.dierenasiel-bommelerwaard.nl  Sega is opnieuw op zoek naar haar eigen baasje, ben jij diegene die haar de kans van haar leven wilt geven, neem dan contact op met het dierenasiel en/of mailto:info@animalcareprojects.nl

Goed nieuws voor Prof en Mine. Zij zijn geadopteerd in Duitsland. Ze vertrekken eind september naar hun eigen huisje. We zijn heel erg blij dat er weer honden het overvolle asiel kunnen verlaten.
Afbeelding invoegen PROF EN MINE  Afbeelding invoegen
 
 

Ruzgar heeft ook inmiddels het asiel verlaten en zij zit nu in de opvang in http://www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Ruzgar krijgt zo meer kans om geadopteerd te worden. We zijn erg blij dat ze daar terecht kon. Wil je haar leren kennen, neem dan contact op met het dierenasiel.
Afbeelding invoegen

Phir en Zeytin gaan ook eindelijk het asiel verlaten. Ze gaan naar dezelfde opvang in Duitsland. Zij zullen deze week gaan vertrekken. We zijn zo ontzettend blij dat deze 2 kanjers nu de kans krijgen om snel geadopteerd te worden.
Afbeelding invoegen  PHIR EN ZEYTIN   Afbeelding invoegen
  
 
 
24 augustus 2018
We zijn blij dat het met Wies (Puppy) goed gaat. Ze is een prachtige hond geworden. Ze vindt het heerlijk om met andere hondjes te spelen. 
Wies heeft een moeilijke start gehad in haar leventje, gelukkig is dat nu verleden tijd. Ze heeft het super getroffen met haar baasjes. 
 
Afbeelding invoegen
 
23 augustus 2018
Sirin heeft een huisje gevonden in Turkije. Haar nieuwe familie is blij met haar. We wensen haar veel geluk!
 
Afbeelding invoegen
 
21 augustus 2018
Wie zegt dat wonderen niet bestaan, heeft het mis, want de kleine Sega heeft eindelijk haar juiste baasjes gevonden via het dierenasiel Bommelerwaard. Het was geweldig dat ze Sega in eerste instantie voor ons wilden opvangen. We willen alle lieve mensen van het asiel ontzettend bedanken voor wat ze allemaal voor haar gedaan hebben. Dankzij hun heeft Sega nu de kans gekregen op een beter en gelukkig leven. We zijn super blij voor haar, woorden schieten tekort!

Afbeelding invoegen
  
Goed nieuws voor Gus, want hij heeft via een andere organisatie een thuis gevonden. We zijn erg blij dat deze lieverd een kans heeft gekregen.

Afbeelding invoegen 
 
 
 
15 augustus 2018 
We kregen leuke foto's van geadopteerde hondjes Fezz en June en van Inci en Ollie. 
Het is geweldig om de hondjes zo blij en gelukkig te zien. Wat zijn we blij dat zij niet meer in het asiel zitten. Ze hebben hun perfecte baasjes gevonden en hebben nu een mooi leven!
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

11 augustus 2018
Vandaag kregen we het trieste bericht dat de lieve Missy er niet meer is. Haar baasjes hebben haar gisteren laten inslapen. We wisten al dat het niet lang meer zou duren, want Missy was al op leeftijd en het kaarsje ging langzaam uit. Ze is rustig en vredig ingeslapen. Ze was een heerlijke, rustige lieve hond. We zijn haar baasjes voor altijd dankbaar dat ze zagen hoe speciaal Missy was en dat ze besloten hadden haar te adopteren, ook al was ze al iets ouder. Missy kon eindelijk het bosasiel in Istanbul verlaten, waar ze al jaren zat. Ze werd een gelukkige hond, dankzij de liefde, knuffels en goede zorgen van haar lieve baasjes en ze had de beste tijd van haar leven.
Ze hebben haar, ook samen met Buddy, nog fantastische jaren gegeven. 
Lieve vrienden, dank jullie wel voor alles wat jullie voor Missy gedaan hebben! Jullie en Buddy zullen haar heel erg missen!

Rust zacht, lieverd! We zullen je nooit vergeten en je zit voor altijd in ons hart.
 
Afbeelding invoegen
 
10 augustus 2018
Floyd en Steffie kunnen goed zwemmen en genieten dan ook volop van het koele water met het warme weer. Na het zwemmen liggen ze lekker met z'n tweetjes te relaxen! 😍
 
Sjors en Kees zijn heel erg gelukkig met hun lieve baas! Sjors languit voor een ventilator met die hitte en Kees languit op de stoel,
wat wil je nog meer!!🤣🤣
 
Guusje (voorheen Zimba) heeft het prima naar haar zin bij haar nieuwe baasje. Ze voelt zich al helemaal thuis. Ze is echt een lieverd en zo makkelijk hondje. Wij zijn blij dat ze haar perfecte match gevonden heeft!
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 Afbeelding invoegen
 
13 juli 2018
Missy en Buddy hebben het geweldig! Ze zijn super lief en een prachtig stel samen! Ze genieten volop van het mooie leven die ze gekregen hebben door hun lieve baasjes. We zijn hun baasjes heel erg dankbaar dat ze deze 2 oudere kanjers gered hebben. Missy en Buddy zaten al vele jaren in het bosasiel te wachten, totdat hun droom uit zou komen. Het is fantastisch, ze zo gelukkig te zien.
 
Afbeelding invoegen

9 juli 2018
Het gaat uitstekend met Sady. Hij ziet er goed uit, houdt van zijn knuffels, zijn wandelingen en geniet van lekker te luieren in het gras. 
We zijn erg blij dat het zo goed met hem gaat. In het asiel was hij verdrietig, maar nu niet meer, hij is nu gelukkig.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

We zijn gaan wandelen met Bobbie en haar baasje. Het was hartstikke leuk om Bobbie weer te zien. En wauw , wat zag haar huid er al goed uit. Veel kalmer, rustiger. Ze krijgt dan ook de beste zorg. Een geweldig baasje, warm huisje, liefde en knuffels doen haar erg goed en helpt ook bij het herstel. Bobbie geniet met volle teugen van haar nieuwe leventje. Ze loopt lekker los, rent, is vrolijk en kan het prima vinden met iedereen. Ze houdt haar baasje goed in de gaten. Bobbie is een lieverd en oh, zo makkelijk. Wat zijn wij blij dat ze niet meer in het asiel zit en het is geweldig om te zien hoe goed het met haar gaat. Bobbie heeft haar perfecte match gevonden!

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

4 juli 2018
Sirin heeft een huisje in gevonden in Amerika. We zijn ontzettend blij dat deze lieverd nu haar geluk tegemoet gaat. 
Afbeelding invoegen 
 
2 juli 2018
Ook Siam is geadopteerd via een andere organisatie. Geweldig dat deze lieverd al zo snel haar eigen heeft gevonden, we zijn ontzettend blij dat zij deze kans heeft gekregen.
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
1 juli 2018
Kimya is geadopteerd via een andere organisatie. Geweldig dat deze lieverd al zo snel haar eigen heeft gevonden, we zijn ontzettend blij dat zij deze kans heeft gekregen.
 
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
29 juni 2018
Money is geadopteerd. Haar opvang heeft goede baasjes gevonden waar ze vandaag naar toe is gegaan. We willen de opvang ontzettend bedanken voor hun goede zorgen.
Afbeelding invoegen 
 
18 juni 2018
Mor is geadopteerd via een andere organisatie. Geweldig dat deze lieverd al zo snel zijn eigen heeft gevonden, we zijn ontzettend blij dat hij deze kans heeft gekregen.
Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen
 
 
13 juni 2018
Mavi, de mooie cocker is in Turkije geplaatst. We wensen hem een mooi en gelukkig leven.
 
Afbeelding invoegen
 
8 juni 2018
Bliksem bezoek aan het bosasiel
Op 24 mei is Raymond naar Istanbul geweest om de geadopteerde Bobbie (voorheen Bonnie) op te halen. Op 25 mei heeft hij ook een bezoek aan het bosasiel gebracht. Gelukkig loopt alles daar weer redelijk goed. De oud-medewerkers van het bosasiel zijn er nog steeds en worden nu betaald door de organisatie die het bosasiel heeft over genomen. 
 
Raymond kwam Garip tegen en hij was erg blij om te zien dat het zo goed met haar gaat. Ze staat op haar voorpootje en kan goed lopen en rennen. Er is nu geen reden meer om deze lieverd geen warme plek te geven. Ze is een mooi en aanhankelijk hondje en we hopen dat ze nu snel haar baasjes zal vinden. 
 
De gemeente dumpt de laatste maanden steeds meer honden in bossen en andere gebieden, ver buiten Istanbul. Vrijwilligers van de nieuwe organisatie brengen de honden regelmatig voer en honden die het moeilijk hebben (zieke hondjes, puppies) nemen ze mee naar het bosasiel. Er zijn de laatste maanden dan ook veel nieuwe honden bij gekomen. 
 
Daarom vragen wij jullie: blijf kijken op onze site, wij zijn de enige organisatie die adopties van bosasiel hondjes bemiddelt. Er zijn zo veel leuke en lieve honden die we graag een fijn thuis willen bezorgen! 
 
Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
  
31 mei 2018
Gisteren zijn Money en Zimba veilig aangekomen op Schiphol. Ze zijn allebei super leuke, lieve en aanhankelijke honden. Ze waren blij dat ze het asiel mochten verlaten op weg naar een mooie en gelukkige toekomst. Allebei de honden zitten in de opvang. De eerste berichten zijn geweldig. Het gaat goed met de andere honden van de opvangbaasjes. We laten ze eerst tot rust komen, daarna hopen we dat hun juiste baasjes snel op hun pad komen.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
Afgelopen zondag is Limon veilig in Amerika aangekomen. We zijn erg blij met het goede nieuws dat hij geadopteerd is door lieve mensen.
We wensen hem en zijn baasjes veel geluk en een mooi leven!
 
Afbeelding invoegen 

Vorige week vrijdag is Bonnie, ze heet nu Bobbie, eindelijk thuis gekomen! Raymond is vorige week donderdag naar Istanbul gevlogen en heeft haar vrijdag meegenomen naar huis.
Bobbie zat al zolang in het asiel en we zijn super blij dat ze nu haar geluk en een perfect huisje heeft gevonden. Bobbie is zo ontzettend lief, aanhankelijk en makkelijk. Het gaat hartstikke goed met haar. Ze geniet volop van haar nieuwe leven en voelt zich al helemaal thuis bij haar lieve baasje, hondenvriendinnetje Eva en de katten.
Met de goede zorg, liefde en knuffels zal haar huidprobleem snel genezen en wordt ze weer een prachtig hondje.
We zijn haar baasje dan ook ontzettend dankbaar, dat ze Bobbie, ondanks haar huidprobleem, een plekje in haar hart heeft gegeven.
 
Afbeelding invoegen

30 mei 2018
We kregen mooie foto's van Cem (voorheen Krem). Het gaat hartstikke goed met hem en wat ziet hij er mooi uit. Cem heeft voelt zich helemaal thuis en heeft nu een mooi leven. Hij zat al zo lang in het asiel, we zijn blij om hem nu zo gelukkig te zien.
 
Afbeelding invoegen
  
Micno en Sjors (voorheen Gazoz) zijn nog maar kort in NL, maar ze voelen zich al prima thuis bij hun lieve baasjes. Iedere dag is het een feest voor hun en genieten ze volop van hun nieuwe leven. Micno en Sjors zijn super lieve en aanhankelijke honden. We zijn hun baasjes dan ook heel erg dankbaar dat zij hun gered hebben. Micno en Sjors vinden het leven hier zoveel leuker dan in het asiel!! 
 
Sjors en Kees (voorheen Morgan, ook uit het bosasiel) hebben heel veel pret en zijn dikke maatjes!
 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

Op 19 mei 2018 was het alweer een jaar geleden dat Gabi verwelkomd werd door zijn geweldige baasjes op Schiphol. Dat moest natuurlijk gevierd worden met taart voor iedereen, ha,ha,ha!
 
Afbeelding invoegen

12 mei 2018
We kregen deze mooie foto's van Maiko. Maiko is een vrolijke, speelse makker voor zijn baasje. Het gaat erg goed met hem en daar worden wij weer blij van en kijk meneer eens lekker liggen!
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
 
We kregen deze leuke foto's en filmpje van Wolfie. Wolfie is een lieve, vrolijke, speelse hond geworden. Hij vindt nieuwe mensen nog een beetje eng, maar het is geweldig om te zien hoe blij hij is en hij kan springen!! 
  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
29 april 2018
Afgelopen vrijdag zijn Micno en Gazoz veilig aangekomen op Schiphol. Uit de box gekomen, wilden ze gelijk geknuffeld worden en dat hebben we natuurlijk gelijk gedaan. Wow, wat een blijde, super lieve honden. We kregen al berichten vrienden, dat het heel erg goed met ze gaat. Onze vrienden hebben al honden uit het bosasiel geadopteerd en het is fantastisch dat ze nog een hondje uit Istanbul gelukkig willen maken.
We zijn ontzettend blij dat we eindelijk na vele maanden stilte rond de adopties, weer 2 hondjes geplaatst hebben.
Micno en Gazoz zijn in een paradijsje terecht gekomen en voelen zich nu al helemaal thuis. 
 
Lieve vrienden, dank jullie wel voor jullie vertrouwen en het adopteren van nog een hondje. 
 
Wil je ook zo'n lieve, leuke hond uit het bosasiel in Istanbul in je armen sluiten, neem dan snel contact met ons op. 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
15 april 2018
Zie hieronder een hele blijde Edi als zijn vriendinnetje Joy aankomt lopen!! 
 

6 april 2018
We kregen het trieste nieuws, dat de mooie Lara is overleden. Lara was erg speciaal en had het geluk dat ze door een geweldig baasje geadopteerd werd,  ook al was ze al iets ouder. Ze kwam in een paradijs terecht en werd al snel dikke maatjes met Eva, haar hondenvriendinnetje. Ze heeft 4,5 jaar volop kunnen genieten van een fantastisch leven. Door de liefde, knuffels en goede zorg, is Lara opgebloeid tot een prachtige Golden Retriever.
Ze laat een grote leegte achter en haar baasje en Eva missen haar. We willen haar baasje heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor Lara gedaan heeft.
 
Rust zacht, lieve Lara! We zullen je nooit vergeten. Je was, zoals je baasje ons vertelde, een juweel!
 
Afbeelding invoegen
  
4 april 2018
Herkennen jullie Ira nog? Ira is 4 jaar geleden door haar baasje geadopteerd. Ze is een lieve, eigenwijze dame. Ze gaat haar eigen gang. Ze geniet volop en is dikke maatjes met Lotje, haar hondenvriendinnetje. Haar baasje is gek op haar en zou haar voor geen goud meer willen missen.  
 
Afbeelding invoegen
 
2 april 2018
We ontvingen een geweldige update en foto's van Edi. Super om te horen dat het zo goed met hem gaat. Hij heeft geluk gehad dat hij gered is door zijn baasjes.
 
Het gaat super goed met Edi! Hij blijft nog steeds wel wantrouwig naar nieuwe mensen, maar als hij je eenmaal kent kwispelt hij of het je beste vriend is. Veel buren vinden het prachtig om te zien hoe blij hij op ze reageert. Edi weet ook heel goed vriendschappen te sluiten met andere honden. Heb al een aantal keren meegemaakt dat ze dan zeggen dat normaal gesproken hun hond niet zo snel met een ander wil spelen. Dat is natuurlijk elke keer weer leuk om te horen.
Hij heeft nu 4 vaste hondenvrienden waar hij echt helemaal dol op is. Allemaal een andere eigenaar en spreek ook vaak met ze af. Edi is dol op het bazinnetje van het buurhondje. Ze vindt het geweldig als hij bij haar komt als ze hij haar al in de verte ziet. Ze was ook de eerste die zijn hart gelijk wist te veroveren.
Ik ga ook weleens mee met de hondenwandelingen die onze dierenwinkel verzorgd, dat vindt hij ook altijd erg leuk.
Wij zijn heel gelukkig met Edi! 

Liefs baasjes van Edi.
 
Afbeelding invoegen
 
25 maart 2018 
Spikey is al helemaal ingeburgerd. Hij geniet van zijn vrije leventje, samen met Snoopy en Lucky (ook uit het SHKD bosasiel).  Hij zit met zijn baasje op hondentraining en dat gaat erg goed. Alleen moet hij nog wennen aan alle geluiden, hij is soms nog een beetje angstig. Maar dat gaat helemaal goed komen, heeft alleen tijd nodig. Spikey is een prachtig hondje en we zijn blij dat hij eindelijk zijn juiste plekje gevonden heeft.
 
Afbeelding invoegen

Met Gabi (voorheen Peria) gaat het heel erg goed. Hij loopt lekker los in de bossen en geniet volop van zijn nieuwe leventje. Zoals zijn baasjes zeggen "hij leeft nu, ipv te overleven zoals in het asiel"  Ze zijn dolblij met hem. Hij ziet er zo mooi uit, hij was net bij de trimster geweest.
We herkenden hem bijna niet op deze foto laugh!! 
 
Afbeelding invoegen

 
Met Kees (voorheen Morgan) gaat het ook ontzettend goed.  Hij vindt het heerlijk om te wandelen. En daarna is het natuurlijk tijd om lekker lui te hangen in een stoel laugh!!! Prachtig om te zien hoe relaxed hij is!
 
Afbeelding invoegen
 
23 maart 2018
We kregen dit leuke bericht van de lieve baasjes van Ocean, Vako en Kuyrnik. Alle drie komen uit het SHKD bosasiel.
Ze hebben nu een geweldig leven en ze maken veel plezier. We zijn blij dat ze alle drie zo gelukkig zijn. Ze hebben het dik verdiend!

"Met de kanjers gaat het super. Kuynik is helemaal ingeburgerd en heeft helemaal zijn plekje gevonden ( geclaimd 😜 het is tenslotte wel een Kangal) doet alles op zijn eigen manier zoals hij dat wil en maakt dat ook heel duidelijk wat hij wil zoals eten . Als je daar niet mee opschiet gaat hij joelen, heerlijk!! 
Ocean is nu omgeschoold naar het zoeken van vermiste honden. Uiteraard is het nog steeds een gediplomeerde  reddingshond en zal ze dat ook nooit meer verleren maar zoeken naar honden is net even wat anders. 
En dan heb ik nog het toppertje Vako die nu  speurhond is. Die Vako is en blijft een blij ei. Vind alle mensen en honden leuk. Speuren als een raket en gaat helemaal uit zijn plaat als hij er 1 gevonden heeft. Dus ja, een super mooi 3tal, vooral eigenlijk die Kuyrnik. Zolang in het asiel zitten en daar min of meer gewend zijn, daar uit halen en naar dit land halen waar alles onbekend is. Hij was bij het uitlaten en buiten angstig en dat veroorzaakte veel stress. En nu, de chilste hond ever met erg veel zelfvertrouwen met een rustige uitstraling. 
What more do you want. 😊"
 
Afbeelding invoegen
 
15 maart 2018
Bounty is een heerlijk mannetje en het gaat super goed met hem. We zijn zo blij voor hem! Onderstaand berichtje kregen we van zijn lieve baasjes.
 
Ons lieve ventje alweer een jaar bij ons! ❤❤❤Wat gaat de tijd snel. En wat ben je toch een geweldig beest! Elke ochtend worden we wakker gemaakt met gekwispel en kusjes. Wat kan een mens zich nog meer wensen! Ons blije eitje zorgt dat de dag met een lach begint. Je bent veranderd in een echte knuffelkont. Wat zijn we blij dat we een jaar geleden hebben besloten je in huis te nemen. We zouden je niet willen missen, je bent het allemaal waard. We genieten van je kleine clown!
 
Afbeelding invoegen
 
1 maart 2018
Vandaag is Krem eindelijk verenigd met zijn nieuwe baasje. Krem gaat een goede toekomst tegemoet. We zijn ontzettend blij dat hij het asiel heeft verlaten en nu de aandacht en zorg krijgt die hij zo verdiend. 

Afbeelding invoegen


Met Kuzey en Duman gaat het erg goed. Ze zijn dikke maatjes geworden en ze genieten volop, met hun geweldige baasjes, van een mooi en gelukkig leven.  

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

22 februari 2018
Met Noa, Bono (voorheen Gazoz) en Herkul gaat het heel erg goed. Hun baasjes zijn dolblij met hun kanjers en ze genieten volop van hun mooie leven.
Noa en Bono zijn goede maatjes geworden en Herkul is nog steeds een clown, ha,ha!!
 
Bono en Noa
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
                                                                           Herkul
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 

20 februari 2018
Herkennen jullie Cara (voorheen Angel) nog? Wat is ze mooi geworden met haar lange vacht. Het gaat ontzettend goed met haar en daar zijn we heel erg blij om. 
 
Afbeelding invoegen

Nieuws over het SHKD asiel in Istanbul!

Lieve dierenvrienden,
 
Wij hebben onderstaand bericht gekregen van Bilge, onze vriendin en contactpersoon van het SHKD bosasiel.
 
Dear friends, 
As you all know the main sponsor of the SHKD shelter has announced that he will not be able to sponsor the shelter starting from 1.1.2018.  From this date on, he actual has ended the financing of all the expenses of the shelter. We are more than grateful to him for sponsoring these expenses for more than 15 years and we respect his decision.  
 
After the announcement was made, we have been looking for new sponsors and luckily we have found a few people willing to sponsor the shelter. At this moment we are still holding meetings with them as to the scope and magnitude of the finance they will and can provide. As for now nothing is certain and we will inform you as soon as we can see our way forward.  
 
As for now we are desperately in need for warm homes for our dogs. 
 
Kind regards, the SHKD team  
 
Voor het gemak hieronder de vertaling van dit bericht.
 
Lieve vrienden, 
Zoals jullie weten heeft de hoofdsponsor van het SHKD bosasiel aangekondigd dat hij vanaf 1 januari 2018 niet meer in staat is om het asiel te sponsoren. Vanaf deze datum is hij inderdaad gestopt met de financiering van alle kosten die voor het asiel gemaakt moeten worden. Wij zijn meer dan dankbaar dat hij meer dan 15 jaar lang deze kosten op zich genomen heeft en wij respecteren zijn beslissing.  
 
Na de aankondiging zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe sponsors en gelukkig hebben we enkele mensen gevonden die het bosasiel willen sponsoren. Momenteel zijn wij met hun in overleg over de reikwijdte en de omvang van de financiering die zij willen en kunnen opbrengen. Er is nog niets zeker en wij zullen jullie informeren zodra wij meer weten over de weg die wij in gaan slaan. 
 
Voor nu zijn wij naarstig op zoek naar een thuis voor onze honden. 
 
Met vriendelijke groeten, het SHKD team 
 
Wij kunnen hier nog aan toevoegen dat de mensen met wie het SHKD team in overleg is, voor deze maand gelukkig  het salaris van een aantal medewerkers van het asiel heeft betaald en dat naar verwachting ook zullen doen voor de maand februari. Ons is gevraagd of we alle donaties die we vorig jaar voor het asiel hebben ontvangen, opzij willen zetten voor noodgevallen. De hondjes zijn dus veilig en worden verzorgd de komende tijd. 
 
Wordt vervolgd! Blijf ons alsjeblieft steunen door dringend één van onze honden te redden d.m.v. adoptie of opvang! Ze zitten al vele jaren te wachten op hun eigen plekje en het wordt nu hoog tijd dat ze het asiel gaan verlaten. Ze verdienen een beter en gelukkig leven en jullie kunnen daarvoor zorgen! 

2 februari 2018
Met Wies (voorheen Puppy) gaat het erg goed, dankzij de liefde en geduld van haar baasjes. Ze is een lieverd, maar door haar slechte start in het leven, is ze nog een beetje angstig in sommige situaties. Maar dat gaat helemaal goed komen, heeft tijd nodig.
Ze vindt het heerlijk om te wandelen en te spelen met hondenvriendjes. We zijn haar baasjes heel erg dankbaar dat ze Wies een beter leven hebben gegeven.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
Keessie (voorheen Daisy) was op bezoek bij haar grote vriend Edi! Ze waren blij om elkaar weer te zien!in-love
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

30 januari 2018
Goed nieuws voor Sunny want zij heeft haar eigen huisje gevonden. We wensen haar en haar nieuwe baasjes veel geluk toe.
We willen de opvang ontzettend bedanken voor hun goede zorgen. Ze hebben Sunny heel veel geleerd.
  
14 januari 2018
Afgelopen week is Nar naar zijn opvang in Duitsland vertrokken. We zijn ontzettend blij dat hij het asiel heeft verlaten en dat hij nu veilig is.
 
Afbeelding invoegen
 
10 januari 2018
Afgelopen zondag hebben wij de kattenopvang Dier wel en wee weer blij kunnen maken met katten voer,   
Ze doen heel erg goed werk en proberen voor een kat of een kitten de juiste baasjes te vinden. Zij komen ook eerst op huisbezoek voordat ze een kat/kitten plaatsen.
 
Ze kunnen natuurlijk nog veel meer voer en spullen gebruiken. Daarom willen nogmaals een oproep doen: heb je nog goed voer staan en heb je kattenspullen over en wil je ze graag helpen of wil je graag een kat/kitten adopteren, neem dan contact met ze op. 

Kan natuurlijk ook via ons mailto:info@animalcareprojects.nl. Voor meer info over kattenopvang Dier wel en wee vindt je op, klik op het plaatje.Afbeelding invoegen 
 
6 januari 2018
Money, Cancan, Biber en Louie zijn veilig aangekomen bij hun opvangfamilies in Duitsland. We zijn ontzettend blij dat ze het asiel hebben verlaten. 
Het zijn zulke lieve honden die al jaren in het asiel zaten. Ze hebben het dik verdiend! We hopen dat ze snel geadopteerd worden. Ze kunnen nu gaan genieten van hun vrijheid en een liefdevol en mooi leven. Veel geluk, kanjers!! 
 
Bij ons is het al lange tijd akelig stil wat de adopties betreft. We maken ons dan ook erge zorgen voor de honden die nog in het asiel zitten te wachten totdat hun droom ook uitkomt. We hopen dat  hier snel verandering in komt en dat alle honden in het asiel lieve baasjes en een warme mand vinden.
 
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen

1 januari 2018
Wauw, we hebben met de 50% Kerstactie maar liefst een bedrag van € 1.190,- aan donaties binnen gekregen. Ook hebben we een super donatie ontvangen van € 2.500,- van Wereldpootjes en € 1.000,- van een hele trouwe vriendin van ons. Wij, onze vrienden van het asiel en de hondjes zijn er ontzettend blij mee!! 
Dank jullie wel voor jullie geweldige steun! Echt hartverwarmend!heart

 Afbeelding invoegen