1 november 2020
Hier worden we zo blij van en genieten om de videos te zien. Bordo, Fanta en Yuna (voorheen Maverik) en de 2 kleine hondjes lekker op het strand. Bordo en Fanta hebben zo lang in het asiel gezeten dat ze de hoop hadden opgegeven, maar moet je ze nu eens zien, hun droom is werkelijkheid geworden. Ze hebben ook geweldige baasjes die alles voor ze over hebben. We hopen dat de dromen van de andere honden in bosasiel die het zo zwaar hebben ook gaan uitkomen en de hoop niet verliezen.
 
 
19 oktober 2020
Met Remus (voorheen Reis) gaat het heel erg goed. Zijn familie is dol van hem en hij ook op hun. Hier worden we weer blij van.
 
 
 
16 oktober 2020
Met Saskin gaat het ook goed, wat een beeldschone hond is ze toch. Haar baasjes zijn erg blij met haar.
 

 
15 oktober 2020
Met Billy (voorheen Duster) gaat het ook goed. Billy is echt een hartenbreker, hij heeft de harten van zijn baasjes al gestolen.
 
 
 
13 oktober 2020
Met Wolfie (voorheen Mask) gaat het goed. Hij heeft nog veel plezier in zijn leventje.
 
 
15 september 2020
We kregen dit mooie berichtje van het baasje van Rocky (voorheen Rocket)
 
Rocky is hier nu vier weken en wat is het een heerlijke schat. Hij windt iedereen om zijn vinger met zijn zachte bruine ogen. Ook Fien die het maar wat moeilijk vond om haar plek met een andere hond te delen. Je wist precies wat je doen moest om haar hart te veroveren. We hoeven jou maar weinig te leren. Bezoek  begroet je vriendelijk want het betekent weer een extra aai over je bol. Je vindt al die aandacht heerlijk. Trekken aan de riem heb je vanaf het begin niet gedaan. Poepen doe je netjes in de greppel zodat ik het niet hoef op te ruimen.Het enige wat ik je kon leren was dat het veilig is om buiten te lopen en je niet bang hoeft te zijn voor de waakhond van de buren of de paarden in de wei. Ik verheug me om je nog veel te zien genieten tijdens wandelingen in het bos waar je lekker door de plassen banjert en om je heen kijkt in verwondering en dan weer vrolijk mee huppelt.
We hadden geen betere keuze kunnen maken.
 
            
 
 
6 april 2020
Blijde en mooie foto's van onze geadopteerde kanjers. Ze genieten allemaal van hun vrijheid, wonen in een warm huisje, hebben hun eigen mand en zijn gelukkig bij hun lieve baasjes. Deze leuke foto's brengen altijd een "big smile" op onze gezichten.💖

 
  
 
  
 
  
 
 
 
9 maart 2020
We kregen dit leuke filmpje van Ozzie (nu Izzy) samen met haar vriendje Bo. Het gaat echt fantastisch met haar alsof ze al jaren bij haar nieuwe familie is. Dit gunnen we elke hond die nog steeds in het bosasiel zit.
 
 
Ook met Ozy (nu Ozzy) gaat het goed. Hij heeft ook een leuk vriendje gekregen. Hij is super aanhankelijk.
 
                         
 
Wat heeft Gabi (voorheen Peria) het toch getroffen, hij krijgt de beste zorg die hij maar kan wensen. 
 

22 februari 2020
We kregen deze geweldig foto's van Duman, Tosun,  Bordo en Fanta. Dit gun je elke hond in het bosasiel. Eindelijk rust, veiligheid en vrijheid.
 
    
                            
 
1 februari 2020
Het is alweer een jaar geleden dat Poubelle (voorheen Allegro) haar huisje gevonden heeft. Ze doet het nog steeds heel goed en heeft een vriendje gevonden in de hond van de buren, waar ze lekker mee kan spelen.