13 november 2022
We kregen leuke foto's van Rocky. Hij heeft een heerlijk leventje, lekker op vakantie met het gezin en zijn maatje Spikey.  Rocky is een geweldige lieverd, wat een koppie!
 
 
.Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
25 oktober 2022
Met Ravi (voorheen Rock) gaat het super goed. Wat zal hij genieten van de ruimte en de rust die hij nu heeft na jarenlang in een druk asiel geleefd te hebben. Hij wil heel graag mee wandelen, hij probeert zelfs het tuinhekje open te maken!!  Wat een schat.
 
Afbeelding invoegen
 
23 oktober 2022
We kregen weer leuke foto's van Bella en Blue (komt niet uit het asiel). Bowie (voorheen Pascal) heeft een weekje gelogeerd bij Bella en Blue. Ook nog een leuke foto van de 3 geadopteerde hondjes uit het asiel. Deze honden hebben het erg naar hun zin en genieten volop van hun leventje.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
23 oktober 2022
We kregen ook weer leuke foto's van Luca. Je ziet Luca echt naar de worstjes kijken van "die zijn van mij".????
 
 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
23 oktober 2022
We kregen leuke foto's van Boris en Yara, Het gaat heel goed met ze, ze krijgen alleen wel wat grijze haren. Het is een super lief duo. Ze zijn dikke vrienden, dat waren ze in het asiel ook al. Ze genieten van hun leventje. De baasjes zijn nog steeds ontzettend blij met ze.
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
12 oktober 2022
Met Hanna gaat het goed in haar nieuwe huisje. Ze komt al veel losser, sommige situaties zijn nog wel beangstigend, ze gaat lekker wandelen en leert steeds meer. Ze is heerlijk aan het spelen met Huseyin die in de opvang zit.
 

 
Afbeelding invoegen             Afbeelding invoegen
  
20 september 2022
Met Sandy gaat het goed, ze geniet nu van het leven, ze kan niet genoeg krijgen van haar speelgoed.
 
 
8 augustus 2022
We kregen dit vrolijke filmpje van een dansende Hierro. Hierro doet het goed, hij is een blije hond.
 
 
12 juli 2022
Met Luca en Lindsy (beide hondjes gered uit het asiel) hebben het nog prima naar hun zin. Het zijn ook super leuke honden. 
 
    
 
              
 
12 juli 2022
Met Sandy gaat het goed, ze is een dondersteen, de speeltjes vindt ze geweldig. Ze heeft nu een goed leven.
 
         
 
              
 
12 juli 2022
Met Lucky gaat het goed, ze is echt een plaatje. Ze heeft nu een goed leven na jarenlang in het asiel gezeten te hebben.
 
                  
 

 
21 april 2022
We kregen deze leuke foto van Billy (voorheen Duster). Het gaat heel goed met hem en hij is echt een trouwe vriend. Zijn baasjes zijn dolblij met hem.
 
 
Met Gunes (voorheen Badem) gaat het ook heel goed, hij is lief, vriendelijk, sociaal naar andere honden en mensen. Hij speelt met zijn met knuffels, lekker stoeien met Gece. Hij is echt het maatje van zijn baasje en ze is heel blij met hem.
 

 
30 maart 2022
We kregen deze leuke videos en foto's van Bella (voorheen Nutella). Zij werd verleden jaar geadopteerd door haar opvang. Bella was al eerder geadopteerd, maar helaas is haar baasje overleden. Bella heeft weer plezier in haar leventje, ze is blij en vrolijk en dikke maatjes met de andere hond. Hier worden we weer blij van.
 
     
 
                      
 
12 januari 2022
We kregen leuke foto's en filmpje van Bowie (voorheen Beans). Beans heeft het goed naar haar zin, ze is een geweldige lieve hond. Haar baasje is super blij met haar.
 
        
 
1 januari 2022
Wij kregen leuke foto's van Saar (voorheen Otto). De prachtige Saar werd in 2017 geadopteerd. Het gaat super goed met haar. Voor de baasjes is ze een echte knuffelhond. Haar baasjes zijn heel blij met haar en willen haar voor geen goud missen. Saar heeft het heel goed getroffen en is nu een gelukkige hond, die geniet van haar mooie leven. Super om haar zo te zien.