6 november 2023
Met Otis (voorheen Karam) doet het goed in zijn nieuwe huisje. Hij moet natuurlijk nog wennen aan een ander leven en slaapt nog veel, wat ook logisch is. Otis is een lieverd en zijn baasjes zijn dol op hem.
 
  
 
 
13 oktober 2023
We kregen deze leuke foto's van Franzi (voorheen Gamur). Franzi doet het geweldig en haar baasjes houden ontzettend van haar. Ze is een schat en een blijde hond.
 
            
 
 
7 oktober 2023
We kregen deze leuke foto's en video van Lina (voorheen Yetis). Het gaat ontzettend goed met haar. Haar baasje is super blij met haar, ze zijn vriendinnen voor het leven. Lina geniet van het leven. Ze is nu een happy dog.
 
      
 


We kregen deze leuke video's van Snow. Snow doet het goed in haar nieuwe huisje. Ze geniet van het leven, lekker wandelen met haar baasjes. Ze is een happy dog.
 
    
 
 
27 augustus 2023
We kregen deze leuke foto van Cava (voorheen Honky). Je kan zien dat hij het niet echt  leuk vindt om op de foto te gaan. Cava doet het prima, maar hij blijft angstig. Maar thuis bij zijn baasje is hij gelukkig en speelt hij met zijn knuffels. Zijn angst zit diepgeworteld, maar zijn baasje vindt dat niet erg. Hij mag zichzelf zijn en ze is blij dat ze hem gered heeft.
 
 
 
12 augustus 2023
We kregen deze leuke foto's van Gaii (voorheen Garip) en Pytha (voorheen Pisagor). Beide honden doen het erg goed, ze zijn allebei geweldige honden, heel lief, slim en leergierig. Ze zijn ook dol op spelletjes doen. Pytha heeft een voorkeur om overdwars in de deuropening te gaan liggen!! Ze genieten van hun leventje.
 
            
 
                
 
6 augustus 2023
We kregen deze leuke foto's van Hunter. Hunter is nog steeds een vrolijkerd. In zijn buurt staat hij bekend als een blij ei. Iedere dag lekker wandelen in de polder samen met Coco. Daarna heerlijk uitrusten op de bank. Hunter geniet van zijn leventje.
 
                             
 
     
  
31 juli 2023
Ayla (voorheen Firar) heeft het prima naar haar zin. Ze geniet van de wandelingen en sprintjes trekken. Ze kan rennen!!! Ayla heeft het getroffen. Ze is helemaal opgebloeid.
 
        
 
23 juli 2023
Sipke (voorheen Sinbad) heeft het prima naar zijn zin. Sipke is dan ook een geweldige hond en zijn baasjes zijn nog steeds heel blij met hem.
 
 
   
 
12 juli 2023
Is dat Max (voorheen Hector) die zo lekker aan het spartelen is in het water? Goh, je herkent hem niet meer terug, wat is hij aan het genieten van zijn vrijheid, samen met Prof. Zo teruggetrokken als hij was in het asiel hoe blij hij nu is. Dit gun je alle honden die nog in het bosasiel zitten.

Gelukkig heeft Max de kans gekregen om het bosasiel te mogen verlaten.
 
 
19 juni 2023
We kregen deze leuke foto's van 3 kanjers uit het bosasiel. Fien (Findik), Rocky (Rocket) en Ravi (Rock). Ze hebben het heel goed naar hun zin en genieten van hun leventje bij hun geweldige baasjes.
 
  
 
17 mei 2023
Met Sky gaat het ontzettend goed. Ze is altijd vrolijk en enorm veerkrachtig. Ze houdt erg van zwemmen. Ze heeft haar paradijsje gevonden.  Geweldig dat ze nog een kans gekregen heeft en daardoor het asiel heeft kunnen verlaten.
 
       
 
     
 
8 mei 2023
We kregen deze leuke foto's van Edi. Edi heeft het prima naar zijn zin. Hij heeft het ook erg getroffen. Edi is een happy dog.
 
             
 
    
 
We kregen deze leuke deze leuke foto's van Abi (voorheen Kyrano) en Zusje (voorheen Babsy). Ze zijn alweer 8 jaar samen met hun baasjes. Ze doen het ontzettend goed. Ze zijn dikke maatjes en doen alles samen. Abi en Zusje zijn prachtige honden die het enorm getroffen hebben.
 
 
    
 
    
 
5 mei 2023
We kregen deze leuke foto's van Monty. Het gaat goed met hem. Hij heeft het gezellig met zijn 2 vriendinnetjes. Hij geniet volop van het leven.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
25 april 2023
We kregen dit geweldige filmpje van Sinbad (hij heet nu Sipke) en van Max (voorheen Cuore) die lekker op vakantie is in Frankrijk.
 
   
  
We kregen weer een leuke foto van Lindsy en Luca (voorheen Leman) en van Comet (zij heet nu Bubba) en Bella (voorheen Nutella).
4 hondjes die gered zijn uit het bosasiel en nu een goed leven hebben.
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegen   
 
3 maart 2023
Sinbad is eindelijk thuis, het gaat super goed met hem, hij heeft een heerlijke mand gekregen waar hij zijn rust kan vinden. Sinbad is een happy dog! 
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen
         
2 maart 2023
Noe-Noe (voorheen Ilkay) is eindelijk thuis en wat is het toch heerlijk om een zachte mand te hebben. 
 
     Afbeelding invoegen
 
          Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Floyd en Sandy hebben het zo naar hun zin, ze zijn ook dikke maatjes. We zijn laatst nog bij Floyd en Sandy op bezoek geweest, het was zo leuk om deze vrolijke honden weer te zien.
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen            Afbeelding invoegen
 
Peynir samen met haar vriendje Kai, leuk stel samen.
 
      
 
Max (voorheen Cuore) loopt al lekker mee en doet het prima. 
 
  
Köri geniet van haar vrijheid.
 
       
 
Tosun en Duman: het beste van de dag is slapen!
 
Afbeelding invoegen