Yaman (Spoed!)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01-01-2008 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiĆ«s inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 185,-

Yaman verblijft nog in het SHKD bosasiel in Istanbul.
 
13 april 2017
Dat deze geweldige hond nog niet geadopteerd is, is voor ons een raadsel. Hij is lief, aanhankelijk, heeft heel veel energie en is gewoon een mooie hond. Hij zit al zo lang in het asiel en zeker nu met de aankomende sluiting wordt het hoog tijd voor hem om het asiel te verruilen met een warm huisje bij lieve mensen, die hem willen laten zien hoe mooi een hondenleven kan zijn. Heerlijke wandelingen in de bossen of op het strand. We hopen dat hij nu eindelijk eens geluk heeft en snel het asiel kan gaan verlaten. Wie wil zijn reddende engel zijn, je krijgt er zoveel liefde voor terug!
 
Afbeelding invoegen                                                                                       Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

 
26 juni 2016
Onbegrijpelijk dat onze mooie, lieve, aanhankelijke Yaman nog niet geadopteerd is. Hij zit al jaren in het asiel te wachten totdat zijn droom uit komt. Het zou toch vreselijk triest zijn als hij zijn hele leven in het asiel moet blijven. We gunnen het hem zo om te gaan genieten van een mooie toekomst, vol met liefde, knuffels, aandacht, goede zorg, nieuwe vriendjes.  Yaman is een heerlijke, lieve, aanhankelijke hond met een geweldig karakter. Voor zijn leeftijd is hij nog heel energiek. Hij kan het goed vinden met de andere honden. Wij zijn heel hard voor hem aan het duimen dat zijn juiste baasjes snel op zijn pad komen. Wat zal dat een feestje voor hem zijn en ook voor ons. Ben jij zijn reddende engel, neem dan snel contact met ons op. 
 

 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
31 oktober 2015
We hebben een nieuw filmpje van Yaman. Yaman is nog steeds op zoek naar zijn eigen mandje. We hopen dat hij nog het geluk zal vinden want hij is echt een lieve hond, nog energiek voor zijn leeftijd. Yaman is een maatje voor het leven.
 
 
  
21 februari 2015
Yaman zit al zo lang te wachten totdat de juiste mensen op zijn pad komen. Hij heeft nog zoveel te geven ondanks zijn leeftijd. De resultaten van zijn bloedtesten zijn goed  op een kleine infectie na waarvoor hij nu behandeld wordt. Je krijgt er zoveel voor terug om Yaman zijn eigen mandje te geven. We hopen dan ook dat hij niet meer zo lang hoeft te wachten. Yaman is een maatje voor het leven. Hij moet natuurlijk nog wel van alles leren en daar is tijd en geduld voor nodig, maar dat geldt eigenlijk voor iedere asielhond.
 

 

22 november 2014
Wij willen jullie graag voorstellen aan de lieve en zeer aanhankelijke Yaman. Yaman is als pup in het asiel gekomen. Het gaat ons aan het hart dat deze lieverd daar nog steeds zit, zo vreselijk triest!! Wij willen hem een kans en hoop geven om gelukkig te worden en daarom is het hoog tijd om voor deze kanjer een fijn huisje te zoeken waar hij meer dan welkom is. Yaman is dan wel 7 jaar, maar dat is niet aan hem te zien, hij is zeer actief en zal het geweldig vinden om met zijn toekomstige baasje(s) op pad te gaan. Hij snakt naar liefde, aandacht en knuffels. Hij kan goed met andere honden opschieten. Het is gewoon een heerlijke hond! Wij hebben hem ook ontmoet toen we daar waren en hij bleef ons maar volgen, hij vond het zo leuk dat wij er waren en om een aai over zijn bol te krijgen. Yaman is een prachtige hond en hij heeft maar één droom: hij wil gewoon bij iemand horen die van hem houdt, iedere dag liefde, knuffels, lekker eten, heerlijke wandelingen en een warme zachte mand om in weg te dromen. Dat heeft hij nu wel verdiend na al die jaren dat hij in het asiel heeft geleefd. Het zou fantastisch zijn als hij de shelter kan verlaten en nog vele mooie jaren kan genieten van een heerlijk leven.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat jij verliefd op hem bent geworden, jij kan zijn reddende engel zijn! Neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl