Naam :  Yetis
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising Engelse Setter
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±  cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Nee
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 15 juli 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Graag willen wij jullie voorstellen aan Yetis.  Yetis is net als Hubble gedumpt in de bossen, waar zij geen toekomst had. Zij heeft geluk gehad, want deze leuke mix Setter is gered door een vrijwilliger. Ze heeft haar mee genomen naar huis om te verzorgen en aan te sterken. Zij zit nu in de opvang in Istanbul en het gaat goed met haar. Deze lieverd wil zoveel meer en is helemaal klaar om geadopteerd te worden. 
 
Yetis is op in augustus 2020 geplaatst bij mensen in Turkije. maar helaas is ze weer teruggebracht naar het pension/opvang. Ze zeiden dat het niet goed ging. Het lag niet zeker niet aan Yetis.  We zijn dringend op zoek naar mensen die Yetis willen adopteren en/of opvangen. Yetis zoekt een actief baasje die veel met haar wil ondernemen, zoals lange wandelingen met haar maken zodat ze haar energie kwijt kan, misschien op cursus. Een baasje die ervaring heeft met setters, want Yetis is een mix setter . Yetis is een leuke, vriendelijke, vrolijke, sociale hond met een jachtinstinct. Dus ze kan niet geplaatst worden bij katten, andere kleine huisdieren, kippen e.d.  Ondanks dat Yetis nu weer in het pension/opvang zit is het voor haar geen goede plek, want er zitten zeker 20 a 30 honden daar in de opvang.
Ze verdient haar eigen huisje waar ze wel begrepen wordt.
 
Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal,  speels, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.