Naam : Yetis
Verblijfplaats: bosasiel Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 375,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 08-08-2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Ik ben Yetis en ik wil me graag voorstellen. Over mijn achtergrond is niets bekend, ik zwierf op straat of in de bossen en toen hebben ze me gevonden en naar het asiel gebracht. Ik zit al weer een tijd in het asiel en leef met andere honden in een partition. Het leven in het asiel vind ik heel moeilijk. Ik leef in in het voorste gedeelte met veel honden en het is vaak moeilijk om een eigen rustig plekje te vinden.
 
Ik ben een mooie leuke vriendelijke, aanhankelijke dame, ik heb een zachtaardig karakter, en ik vind het geweldig om geaaid te worden en aandacht te krijgen . Ik wil graag bij iemand horen die alles voor me over heeft. Een lekkere zachte mand waar ik tot rust kan komen. Met mijn baasjes leuke wandelingen in de natuur te maken. Ik kan ook bij een vriendelijke hond geplaatst worden.  Maar het liefste wat ik wil is liefde en aandacht, want daar heb ik echt behoefte aan.
 
Ik hoop zo dat mijn toekomstige baasjes mij snel willen adopteren, zodat ik uit het asiel weg kan. Ik heb tot nu toe geen leuk leven gehad. Ik hoop echt dat dit snel gaat veranderen en dat ik ook gelukkig mag zijn.
 
Heb je interesse in Yetis en wil je haar een gelukkig leven geven mail ons dan snel naar mailto:info@animalcareprojects.nl
 
Wij hebben de mooie Yetis ontmoet tijden ons bezoek in mei 2022. Ze is erg lief en aanhankelijk. Ze wilde constant bij ons in de buurt blijven. Ze vond de aandacht en knuffels, die we haar gaven, geweldig. Zij ging prima om met de andere honden in het voorste gedeelte in het asiel.