Naam : Yogi
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 300,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 13 augustus 2019 op de adoptielijst
  
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Yogi. Yogi liep te zwerven in de straten van Gokturk. Zij was geadopteerd door een familie die op een flat woonde. Na een tijdje hebben ze haar weer op straat gedumpt. Toen zwierf ze weer op straat waar het niet veilig is, want ze is door een team van de gemeente opgepakt en naar een vreselijk asiel gebracht. Gelukkig is ze daar weggehaald en naar het bosasiel gebracht. Ze heeft nog niet veel liefde gekend in haar leventje en ze hoopt dat dit haar kans is om eindelijk haar geluk te vinden.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Yogi voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven gunnen, haar met geduld en liefde willen begeleiden.  Ze is een prachtige hond met een goed karakter en ze wil zo graag bij iemand horen.
Ze is een maatje voor het leven!

Haar karakter: lief, vriendelijk, sociaal, zachtaardig, aanhankelijk. Zij kan het goed vinden met andere honden en mensen.
 


 
   
 
   
 
 
 
 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.