Naam : Zeytin
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2015 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 11 juli 2019 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Zeytin. Zeytin is in een gemeentelijk asiel terecht gekomen. In het Gemeentelijk asiel heeft zij geen kans om geadopteerd te worden, daarom hebben ze deze lieverd naar het bosasiel gebracht. Zeytin is een klein formaat hondje. 
Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor Zeytin en zeker niet voor een kleine hond. Zij wil zoveel meer en hopelijk hoeft zij dan ook niet lang te blijven en zal ze snel haar lieve baasjes vinden.

We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Zeytin voor altijd in hun hart willen sluiten. Mensen die haar een goed en gelukkig leven gunnen en haar een nieuwe start willen geven. Zeytin is een leuke hond.
  
Haar karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, zachtaardig, makkelijk in de omgang. Zij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.
Ze loopt al redelijk goed mee aan de riem en ze laat zich rustig aaien door de school kinderen die op bezoek waren in het asiel. 
 
Let op:  doordat het niet mogelijk is om foto's te maken in het bosasiel omdat het overvol is zijn onderstaande foto's en filmpjes  gemaakt in een pension waar de honden naar toe worden gebracht om goede foto's te kunnen maken. Nadat er foto's gemaakt zijn in het pension worden ze weer terug gebracht naar het asiel. Wat al erg genoeg is voor de honden.