Naam : Zimba
Verblijfplaats: Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 01-01-2015 (geschat)
Ras: Kruising 
Geslacht: Reu
Schofthoogte:  ±  cm
Gecastreerd: Ja
Adoptiekosten:  € 285,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 11 juli 2019 op de adoptielijst

Omschrijving
Graag willen wij jullie voorstellen aan Zimba. Zimba is een mooi en middelmaat hondje. Hij  leefde rond een voederplek in een gebied in Gokturk, waar hij eten kreeg van een dierenvriend.
Toen de Gemeente honden ging vangen/verzamelen om ze vervolgens te dumpen in de bossen, hebben ze hem gelijk naar het bosasiel gebracht, met de hoop dat hij een kans heeft om lieve baasjes te vinden. Want in de bossen zou hij het, net zoals zoveel andere honden, niet gered hebben.
Het asiel is natuurlijk geen goede en gezonde plek voor deze lieverd. Hij wil zoveel meer en hopelijk hoeft hij dan ook niet lang te blijven en wordt hij snel geadopteerd.
 
We zijn dringend op zoek naar lieve mensen, die Zimba voor altijd in hun hart willen sluiten en bij wie hij voor altijd mag blijven. Mensen die hem een goed en gelukkig leven gunnen en hem een nieuwe start willen geven. Zimba is een leuk, vriendelijk maatje.
 
Zijn karakter: lief, vriendelijk, aanhankelijk, sociaal, makkelijk in de omgang. Hij kan het goed vinden met de andere honden en mensen.