Afbeelding invoegen 

Biber (Spoed)

Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01.01.2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ± 59-61 cm
Gesteriliseerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 285
 
Biber verblijft nog in het bosasiel SHKD in Istanbul.
 
30 april 2017
We willen jullie graag voorstellen aan de mooie Biber. Zij is met haar moeder, zusje Cancan en broertje Tonton naar het asiel gekomen toen ze nog een puppy was. Ze zijn door een Duitse vrouw naar het asiel gebracht. Ze had beloofd te helpen met herplaatsen, maar ze moest kort daarna weer terug naar Duitsland. De puppies zijn gebleven en de moeder is, nadat ze gesteriliseerd was, weer teruggebracht. Zij kon helaas niet wennen in het asiel. 
 
Biber is een heerlijke hond, energiek, speels, sociaal en heeft een mooie uitstraling. Ze is soms nog wel een beetje verlegen, maar als je rustig bij haar gaat zitten, dan komt ze aandacht en knuffels halen. Ze kan het prima vinden met andere honden.
Deze prachtige dame, wil heel graag bij iemand horen en is op zoek naar lieve baasjes die haar liefde, aandacht, veel knuffels en nog vele gelukkige jaren willen geven in een veilig en warm huisje. Zij moet natuurlijk nog wel van alles leren met tijd en geduld. Ze kent alleen het leven in het asiel.
 
De mensen die haar willen adopteren zullen voelen hoe dankbaar zij zal zijn. Een maatje voor het leven!
 
Wij hopen dat er heel snel lieve mensen op haar pad komen, zodat ze eindelijk kan gaan genieten van haar vrijheid een mooi en gelukkig hondenleven.
 
Heb jij een klik met deze kanjer en wil je haar een goed leven geven, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen