Afbeelding invoegen
 
Tonton (Spoed)
 
Herkomst: SHKD Bosasiel Istanbul
Geboorte datum: 01.01.2016 (geschat)
Ras: Kruising
Geslacht: Reu
Gecastreerd: Ja
Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen: onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 

Adoptiekosten:  € 285
 
Tonton verblijft nog in het bosasiel SHKD in Istanbul.
 #
30 april 2017
We willen jullie graag voorstellen aan de mooie Tonton. Hij is met zijn moeder, zusjes Biber en Cancan naar het asiel gekomen toen hij nog een puppy was. Ze zijn door een Duitse vrouw naar het asiel gebracht. Ze had beloofd te helpen met herplaatsen, maar ze moest kort daarna weer terug naar Duitsland. De puppies zijn gebleven en de moeder is, nadat ze gesteriliseerd was, weer teruggebracht. Zij kon helaas niet wennen in het asiel. 
 
Tonton is een heerlijke hond, energiek, speels, sociaal en heeft een mooie uitstraling. Hij is soms nog wel een beetje verlegen, maar als je rustig bij hem gaat zitten, dan komt hij aandacht en knuffels halen. Hij kan het prima vinden met andere honden.
Deze prachtige heer, wil heel graag bij iemand horen en is op zoek naar lieve baasjes die hem liefde, aandacht, veel knuffels en nog vele gelukkige jaren willen geven in een veilig en warm huisje. Hij moet natuurlijk nog wel van alles leren met tijd en geduld. Hij kent alleen het leven in het asiel.
 
De mensen die hem willen adopteren zullen voelen hoe dankbaar hij zal zijn. Een maatje voor het leven!
 
Wij hopen dat er heel snel lieve mensen op zijn pad komen, zodat hij eindelijk kan gaan genieten van zijn vrijheid een mooi en gelukkig hondenleven.
 
Heb jij een klik met deze kanjer en wil je haar een goed leven geven, neem dan snel contact met ons op mailto:info@animalcareprojects.nl
 

 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen