Naam : Frida
Verblijfplaats: pension Istanbul, Turkije
Geboorte datum: 15-06-2017 (geschat)
Ras:  kruising
Geslacht: Teef
Schofthoogte:  ±   cm
Gesteriliseerd: Ja
Adoptiekosten:  € 325,-

Kan alleen thuis zijn: Moet worden opgebouwd.
Kan bij katten: Onbekend
Kan bij kinderen: Onbekend
Kan bij andere honden: Ja
Inentingen/rabiës inenting: Ja 
Gechipt: Ja 
Sinds 21 april 2022 op de adoptielijst
 
Omschrijving
Wij willen jullie graag voorstellen aan Frida.  Frida is een leuke,  zachtaardige, sociale en vriendelijke hond. Ze is heel vriendelijk naar andere honden en mensen toe.  Ze is ooit als puppy  gevonden.
Frida verblijft in het pension in Istanbul, omdat ze een sponsor heeft die haar pension onkosten betaald. Ze is zindelijk en loopt prima mee aan de lijn. 
Frida weet niet hoelang de sponsor blijft betalen voor haar verblijf, als dat stopt gaat ze naar het asiel. Het leven in het asiel zal haar veranderen, daarom moet ze snel haar eigen fijne thuis vinden.
 
 
Op sommige foto's en video's staat ze samen met Huseyin Huseyin.01. Hij staat ook op de adoptielijst. Het is een heel mooi stel samen en wat zou het toch een wonder zijn als ze samen geadopteerd worden bij goede baasjes. Ze kunnen ook apart geplaatst worden.
 
Zij is op zoek naar mensen die, die in een rustige omgeving wonen en haar veel geduld en tijd willen geven om aan haar nieuwe leven te laten wennen. Lieve mensen, die haar alle goede zorg, liefde en aandacht gaan geven en haar laten zien dat het leuk is om een hond te zijn.
 
Frida is echt een leuke hond, een maatje voor het leven. Je wordt toch verliefd op het koppie van haar.